Skip to main content
AT&T Community Forums
S

New Member

 • 

1 Message

Sat, Jul 25, 2020 10:11 PM

S20 Ultra terrible mobile data Service

I switch to AT&T just yesterday and got the S20 ultra and since then I have terrible mobile data and I'm dropping calls. I ran a speed test several times today and I am get 0.75 ms to 15.00 ms I can't open any of my apps because the data is too slow. I couldn't even open the my AT&T app to write this until I got on and got on wifi. My wife doesn't have any issues with here service and she has the galaxy S10. Please help me i went to the AT&T store and they just told that it may be they are working on the towers which I call (Edited per community guidelines) as that store is 15 miles from my house and both there and home I have this terrible service. Like I said too my wife's phone works just fine.

 

 Please let me know if there is anything that can be done.

 

Thanks!

Responses

Brand User
ATTHelp

Community Support

 • 

140.2K Messages

4 months ago

Hello, @Stokerjosh,

 

Thanks for reaching out. It sounds as if your device isn't making a fresh connection. Press and hold the Power button and choose Power Off when it appears on the screen. Leave your S20 off for thirty seconds before pressing Power and turning it back on.

 

If a restart doesn't help the connection, go back to the AT&T Store and have the SIM card replaced. If it's still not connecting, let us know so we can investigate further.

 

James, AT&T Community Specialist

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

New Member

 • 

2 Messages

a month ago

I am facing the same problem. Exactly the same. My wife has a S10 without any problem. How did you solve this?

Get started...

Ask a new question