• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 30, 2013
aeropr13 Created: Oct. 30, 2013
Many thanks. I still like the extender to get a signal all over the house for iThis and iThat. I'll see what I can work out with ATT customer service. Thanks.
U-verse Forums  •
6,7826782 views
0
View profile
Created: Oct 30, 2013
aeropr13 Created: Oct. 30, 2013
I had a fourth TV hooked up to uverse. I have had TV, internet and telephone for six months. The agent opted for a wireless receiver on the newly connected TV although there was no wireless signal in that part of the house (also part of the service call). Agent moved router and WAP upstairs. Agent had newly connected TV working when he left but now the error message is th...
U-verse Forums  •
6,8036803 views
aeropr13 has no accepted solutions.
aeropr13 has no activity.
Activity Feed for aeropr13

Uploaded Images for aeropr13

No images available.