Reply
Posted Jun 25, 2014
3:03:48 AM
View profile
Nokia Lumina 520 Home and Back buttons not working

I'm not quite sure what the problem is. My daughter was changing her wallpaper on her phone and it just stopped responding properly. The side buttons work. The touch screen works. The buttons on the bottom of the phone don't work (the home and back buttons). We've reset it to no avail. I searched online but I can't even find anyone else reporting such an issue. It seems every button related issue is about the side buttons but those are not where we are having problems. The side buttons work fine, the touch screen works fine, but if you push the back or home button, they vibrate but nothing happens.

 

I am at a complete loss as to what to do and she's only had this phone for about a month. Surely it doesn't need repair/replacement already?  

Nokia Lumina 520 Home and Back buttons not working

722 views
2 replies
(1) Me too
(1) Me too
Post reply
Replies
(2)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jun 26, 2014 12:17:36 PM
0
(0)
Community Manager

Hello, lathesiab!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear the bottom buttons aren't working. It sounds like you've already done some basic troubleshooting, so go ahead and click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana


Rethink Possible

For account specific help, please send a private message to ATTCustomerCare

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Nokia Lumina 520 Home and Back buttons not working

2 of 3 (493 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Oct 13, 2014 9:16:51 AM
0
(0)
Contributor
I have had this as well!! As of yet i havent found a solution. If you can help please let me know!

I have had this as well!! As of yet i havent found a solu...

3 of 3 (55 Views)
Share this post
Share this post