Skip to main content
AT&T Community Forums
Announcements
The epic new Samsung Galaxy S21 5G is available for preorder now!
AT&T Internet Equipment

AT&T Internet Equipment

Learn more about how to use your Internet equipment.

14.2K

UVERSE & pfSence

If anyone has any knowledge with pfSense and 2WIRE can someone help me out. Basically I want to put the TVs behind a different subnet, and use pfSense

Questions

671

2

0

0

Accepted Solution

Official Solution

UVerse Power upgrade - 5 static IPs

I was upgraded to the Power tier on Friday. I had the 2-Wire RG earlier and absolutely had no issues configuring and assigning specific pc's to my 5 I

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

stephenfsnow 

7 years ago

Questions

1.8K

4

0

0

Accepted Solution

Official Solution

How to set a public static ip for NVG589

Greetings, I have been with Uverse for 8 years now, had the old 2Wire modem/router.  I own a web design/hosting business.  I have one server at home t

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

JefferMC 

7 years ago

Questions

5.5K

3

0

0

Motorola NVG589 cascading router

Last time I tried to install a cascading router with UVerse the latency was so high it was unusable and had to go back to the 2Wire. Got a Motorola NV

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

schnappi 

3 years ago

Questions

35.4K

8

0

0

Slow Internet

I should be getting 18 mbps in my house. I get 4 mbps. YEAH 4. I have aldready have had 3 reps over to my house and they said they fixed it. THEY DIDN

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

bubbagscotch 

7 years ago

Questions

327

2

0

0

Second 589 and wifi devices keep getting kicked

I am at a loss, just had the second technician since January leave my house yesterday after replacing my 589 due to constantly kicking my iPads, iPhon

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

biergott 

7 years ago

Questions

350

4

0

0

Passthrough problems with Motorola NVG589 and Airport Extreme (limited download speed)

I recently moved my AT&T service to a new house. As part of the move, AT&T gave me a Motorola NVG589 to replace my 2Wire 3801HGV.  I have a home offic

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

phfeenikz 

5 years ago

Questions

10.9K

15

0

0

Moderate NAT on xbox live

I have a Motorola NVG510 and keep getting a moderate NAT setting on xbox live. I have opened all the required ports and even tried the ip passthru and

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

DavidCS 

7 years ago

Questions

561

1

0

0

Intermittent Internet access on second wireless access point

Our Uverse 2Wire 3800HGV-B router is on the extreme end of the house, so wireless connections to it aren’t very good. Most of my house is wired with

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

jlewis333 

7 years ago

Questions

1.6K

8

0

0

Accepted Solution

Official Solution

NVG510 "A required setting is empty" attempting to configure a static route.

I've had a /248 static subnet for a couple of years now, and after some teething trouble got the last RG working well. The new NVG510 appears more str

 posted 

7 years ago

 • 

Last response by 

DavidCS 

7 years ago

Questions

4.6K

4

0

0

Get started...

Ask a new question

Pinned posts