• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jun 14, 2013
jdpurvis Created: Jun. 14, 2013
I'm stumped. Mine still works. Maybe someone else will have an idea. You might try a full restart (pull the battery and reinsert) Joe
Wireless Forum  •
9,2849284 views
0
View profile
Created: Jun 14, 2013
jdpurvis Created: Jun. 14, 2013
I had that right after the update. I rebooted the phone - then connected it to Kies again (it didn't appear to change anything. After I disconnected the phone again, gallery worked. I did one other thing that might have helped - I tried the camera - it asked if I wanted to use the SD card for storage, and I said yes (as before). That might have fixed it. Joe
Wireless Forum  •
9,3019301 views
0
View profile
Created: Jul 6, 2012
jdpurvis Created: Jul. 6, 2012
Update over Kies seemed straightforward. I did have to re-pair bluetooth devices, but otherwise, phone seems stable. Battery life seems about thesame - perhaps a little better. I have a user-defined set of power-saving settings that kicks in at 30% power. Consistent with my experience with Gingerbread, if I run the battery below 30%, then these settings seem to "stick", e...
Wireless Forum  •
3,8613861 views
0
View profile
Created: Jan 30, 2012
jdpurvis Created: Jan. 30, 2012
You might consider discussing Good for Entrprise ( http://www.good.com/products/good-for-enterprise.php ) with your IT folks. All of your company data reside in this app (Contacts, Calendar, company email), and sync with Outlook seems to work very well. One advantage is that there are versions of the app for most types of smartphones (IOS, android, Windows phone, ...). Th...
Wireless Forum  •
2,3792379 views
0
View profile
Created: Jan 9, 2012
jdpurvis Created: Jan. 9, 2012
FWIW, my personal experience with Samsung products has been very good - including my SGS2 (non-Skyrocket) that has been very fast and reliable over the past couple of months. But, there have been numerous posts about difficulties with Skyrockets in and out of LTE areas. I think much of this may be network growing pains, since the frequency seems to be decreasing. Of cours...
Wireless Forum  •
567567 views
0
View profile
Created: Jan 4, 2012
jdpurvis Created: Jan. 4, 2012
Oops! I found the solution. There is a setting in the "Call" menu under "answering/ending" for "power key ends calls". Not sure how it got set, but it's nice to have it fixed. Joe
Wireless Forum  •
1,3411341 views
0
View profile
Created: Jan 4, 2012
jdpurvis Created: Jan. 4, 2012
I often use my phone for teleconferences. It is very common for the screen to blank during the call to save power. However, when I press the lock/unlock button to get to the password screen and open the phone, it hangs up the call. The screen is unresponsive to swipes, and I cannot seem to get the phone open. I think this is new with the update (2.3.6), but am not entirel...
Wireless Forum  •
1,3441344 views
View profile
Created: Dec 6, 2011
jdpurvis Created: Dec. 6, 2011
Thanks! I was using the native email client. K9 works just fine with wavplayer - if you click on "save", the email simply plays. Problem solved. Joe
Wireless Forum  •
2,2732273 views
0
View profile
Created: Dec 5, 2011
jdpurvis Created: Dec. 5, 2011
There are several apps that work for gmail, and gmail asks you to choose an app with which to open it. However, neither my personal email (verizon) nor Good for Enterprise, allowed remote wav (even the paid version) as an option. Joe
Wireless Forum  •
2,2972297 views
0
View profile
Created: Dec 2, 2011
jdpurvis Created: Dec. 2, 2011
I found at least as partial fix: If I forward one of these emails to gmail and download (not preview) the file, there is an option to select software with which to open it, and, at the bottom, a check box "select as default". If you select wavplayer, then the file plays normally in gmail. Then going back to the "Good for Enterprise" software that our business uses, if you...
Wireless Forum  •
2,3272327 views
0
View profile
Created: Dec 2, 2011
jdpurvis Created: Dec. 2, 2011
Our phone system creates an email with a wav file for a voicemail message. If I forward it to gmail, it plays with wavplayer. However, if I open it from my corporate email account or from my home email acount, I get a "this attachment cannot be displayed" message. Does anyone have a fix for this problem? Joe
Wireless Forum  •
2,3402340 views
jdpurvis has no accepted solutions.

Uploaded Images for jdpurvis

No images available.