• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jan 14, 2015
ivordurham Created: Jan. 14, 2015
My problem was ultimately solved by AT&T replacing my 3600HGV with an NVG589 and running my Cisco/Linksys router in Bridge mode. I still can't get in-bound IPv6 connections (no firewall configuration feature), but I can reach the IPv6-only place I need to, which is behind a HughesNet Gen4 satellite connection that doesn't support IPv4 port forwarding.
U-verse Forums  •
3,1783178 views
0
View profile
Created: May 18, 2014
ivordurham Created: May. 18, 2014
Thanks. With my 3600HGV enabled for IPv6 (which apparently uses AT&T's tunnel) and my original router configured in Bridge Mode I am able to make out-bound IPv6 connections and use the wireless N speed provided by my router, which is the bulk of what I need. The only functionality I am missing is the ability to configure the 3600HGV firewall to allow an in-bound IPv6 conn...
U-verse Forums  •
5,2575257 views
0
View profile
Created: May 8, 2014
ivordurham Created: May. 8, 2014
Thanks. It looks like I'll just have to use the E4200 as a wireless access point until AT&T catches up so that I can use out-bound IPv6 connections, which is the largest part of what I need. I have a fall-back strategy for testing in-bound connections at the target site. Unfortunately I know better than to ask if AT&T has an ETA on the rest of the functionality!
U-verse Forums  •
5,4405440 views
0
View profile
Created: May 8, 2014
ivordurham Created: May. 8, 2014
I have an IPv6-enabled 3600HGV U-verse router with a Linksys E4200 configured as the DMZplus device behind it (for Wireless-N and IPv6 Firewall configuration). DHCPv6 is enabled on the 3600. The E4200 is set for automatic IPv6 configuration. While the E4200 status page show that it gets its own global unicast IPv6 address, the gateway address is a unique local address (fd...
U-verse Forums  •
5,4695469 views
View profile
Created: Oct 22, 2012
ivordurham Created: Oct. 22, 2012
I usually control my HD DVR with the DirecTV iPad app. The receiver occasionally (sometimes multiple times a day, including today--hence the post!) will revert from the current channel or recording selected via the iPad app to the last channel selected by the (IR) remote control. The receiver is set for IR so it is unlikely to be wireless interference from another remote....
DIRECTV Forum  •
134134 views
View profile
Created: Oct 23, 2005
ivordurham Created: Oct. 23, 2005
I have a DirecTV H10 HDTV receiver with an off-air antenna. I am having a problem with the channels from one station, Channel 9 - KQED San Francisco, dropping from the channel guide. If I scan for channels, it finds and adds Channels 9-1 to 9-5 (of which only 9-1 is HD). I can also add them manually as well. These channels each have 86% or better signal strength, but afte...
DIRECTV Forum  •
250250 views
ivordurham has no accepted solutions.

Uploaded Images for ivordurham

No images available.