• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 22, 2014
clg63 Created: May. 22, 2014
Replaced sim today at att. Thirty minutes later it did it again. Att sending me a replacement phone with a 44 day warranty. Hope its good! Sent via the Samsung GALAXY S®4, an AT&T 4G LTE smartphone
Wireless Forum  •
1,1531153 views
0
View profile
Created: May 21, 2014
clg63 Created: May. 21, 2014
Anyone having the message "sim card not detected...." pop up on their S4 ??
Wireless Forum  •
1,2281228 views
View profile
Created: Apr 24, 2014
clg63 Created: Apr. 24, 2014
I have been trying to figure out the same thing you are the first person that I have found it is also got this update
Wireless Forum  •
6,0386038 views
0
View profile
Created: Feb 22, 2014
clg63 Created: Feb. 22, 2014
Fix= find
Wireless Forum  •
1,8711871 views
0
View profile
Created: Feb 22, 2014
clg63 Created: Feb. 22, 2014
Can't fix and any comments above regarding the NSA. But as long as there is something helping the NSA its a good thing.
Wireless Forum  •
1,8721872 views
0
View profile
Created: Dec 27, 2013
clg63 Created: Dec. 27, 2013
Yep....and it gets done if it is doable. In this case it was the only way I was going to get the update and it went flawlessly....with none.of the issues after update that have happened to others. I just.got tired of telling people that this works. Sent via the Samsung GALAXY S®4, an AT&T 4G LTE smartphone
Wireless Forum  •
3,8583858 views
0
View profile
Created: Dec 19, 2013
clg63 Created: Dec. 19, 2013
Hmmmm...wow. You did use the link in this thread right? They must have changed then...mine works great with none of the issues listed by others. This is crazy...nearlybas bad as Kids....
Wireless Forum  •
4,9084908 views
0
View profile
Created: Dec 17, 2013
clg63 Created: Dec. 17, 2013
Mobile data toggle
Wireless Forum  •
4,7714771 views
0
View profile
Created: Dec 17, 2013
clg63 Created: Dec. 17, 2013
Mine is still there
Wireless Forum  •
4,7724772 views
0
View profile
Created: Dec 17, 2013
clg63 Created: Dec. 17, 2013
The community specialist fixed mine up with a manual push update within 24 hours and it works flawlessly. go back in this forum and you will find their connection ....trust me it works.
Wireless Forum  •
4,7774777 views
0
View profile
Created: Dec 12, 2013
clg63 Created: Dec. 12, 2013
Did the same thing for weeks. Above you will find a post by the community specialist for Att...you will have to follow the instructions and wait about 24 hours then they will email you and ask if they can call you today...they right not call but will manually push the update to you. Works perfect but won't download until you have WiFi.signal....if you don't do it that way ...
Wireless Forum  •
5,2795279 views
0
View profile
Created: Dec 6, 2013
clg63 Created: Dec. 6, 2013
Ok folks....finally got it done followed the community specialist advice and clicked and their link (Julie above in thi thread) and everything worked out. They just manually pushed it to me and as soon as I hit WiFi area at home it started downloading. If you don't provide your info though they can't get it to you...including email address so you can communicate. They got ...
Wireless Forum  •
6,1786178 views
0
clg63 has no accepted solutions.
clg63 has no activity.
Activity Feed for clg63

Uploaded Images for clg63