• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 3, 2014
Lynn1953 Created: Jul. 3, 2014
Ok. I,will later. I am busy on another project. Thank you for your help. Sent from my iPad
Internet Forum  •
594594 views
0
View profile
Created: Jul 3, 2014
Lynn1953 Created: Jul. 3, 2014
The available network shows up "ATTxxx", I click on it and the dropdown says "connect automatically" and I click it. That brings me to input network password. I do that and it tries to connect, then after a few second I get "cannot connect". It also does the same thing on my older laptop with vista. its funny that when I first installed the 7550 modem it worked fine then n...
Internet Forum  •
597597 views
0
View profile
Created: Jul 2, 2014
Lynn1953 Created: Jul. 2, 2014
I just replaced my 2wire att modem that died with the att neatgear 7550. I have a Sony tv, roku, apple tv, 2 ipads and 2 iphones, and a hp pavilion laptop running Win 8.1. All devices but the laptop are connecting and running fine. The laptop sees the att network but when I try to connect I enter the PSW and get "cannot connect". The wireless adapter in the pc is a realte...
Internet Forum  •
626626 views
Lynn1953 has no accepted solutions.

Uploaded Images for Lynn1953

No images available.