• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 23, 2015
Hibachi01 Created: Oct. 23, 2015
I just got the new ps4 universal remote and it has an auto search feature to program the remote to the STB, but it doesn't appear to be finding a code. Is there a code I can put in manually to program the remote to the STB? Thanks!
U-verse Forums  •
143143 views
View profile
Created: Oct 21, 2015
Hibachi01 Created: Oct. 21, 2015
Well I have had issues with youtube buffering for awhile even while maintaining speeds of 15mb/s + which is why I even pay attention to this message. I obviously understand you will take the side of at&t on this subject, but propaganda wouldn't totally shock me I am experimenting with ipv6 turned off my modem to see if this resolves my issue as I have seen other posts bei...
U-verse Forums  •
9595 views
0
View profile
Created: Oct 17, 2015
Hibachi01 Created: Oct. 17, 2015
Glad to know they are in the same class as CentryLink??? Love the TV service, but the internet service is lacking. What is at&t doing to improve the internet?
U-verse Forums  •
261261 views
View profile
Created: Sep 1, 2014
Hibachi01 Created: Sep. 1, 2014
Still want to know why 480p videos need to buffer with 16mb/s + internet speeds. Only way to correct it is by refreshing the page.
U-verse Forums  •
418418 views
0
View profile
Created: Aug 16, 2014
Hibachi01 Created: Aug. 16, 2014
Hello I seem to be having a problem with youtube and its buffer speeds. I am on the 18mb/s package and here are the speeds I am getting at the time of this post. I have been with U-verse for a month or two now and notice this problem quite frequently. I only had 12 mb/s with my previous provider and loading youtube videos was never a problem. The problem doesn't happen al...
U-verse Forums  •
502502 views
View profile
Created: Jun 26, 2014
Hibachi01 Created: Jun. 26, 2014
Thanks again my thoughts for taking your time to provide me with all of the information. You explained everything very well to where I would be able to understand. I just had a technician leave my house and he was somehow able to provide me with the 32M profile. It appears to be working in the correct manner as I am now getting 12mb/s with 3 HD sources instead of the 6mb/...
U-verse Forums  •
752752 views
0
View profile
Created: Jun 25, 2014
Hibachi01 Created: Jun. 25, 2014
Thank you for the information. When you speak of distance, to what are you referring to exactly that keeps me from receiving better service? I would also like to know why over the phone tech support seems oblivious to the information that you provided about how every HD stream uses more and more bandwidth. I have spoken to roughly 4-5 people over the phone and when I tell...
U-verse Forums  •
788788 views
0
View profile
Created: Jun 24, 2014
Hibachi01 Created: Jun. 24, 2014
Hello, First off I would like to that I am new to AT&T as of last week and so far I haven't had the best experience starting out. It started with a sales rep pitching the services at my house and telling me how good AT&T internet is with their fiber optic dedicated line that would be going to my house. At no point was it mentioned that the cable was IPTV and would use the...
U-verse Forums  •
868868 views
Hibachi01 has no accepted solutions.
Hibachi01 has no activity.
Activity Feed for Hibachi01

Uploaded Images for Hibachi01