• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 25, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 25, 2014
Great news! AT&T sent a new microcell and it worked perfectly; however, in order to get it to work we had to do a 15 second reset and three tries to download the software. Based on the fact that this worked, I tried the same procedure on my old unit and it worked also. it did however stop downloading the software during the first try and we had to do another hard reset an...
Wireless Forum  •
15,33915K views
4
View profile
Created: Jul 18, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 18, 2014
I only tried the "direct connect" as a test. I tried it in both modes - with and without the pass-thru. No internet to router with the pass-thru. I have always used Norton w/o problems (like this). No system changes other than normal Microsoft updates. I don't know how there could be a double NAT - my config has not changed (other than trying to trouble shoot the Microcell...
Wireless Forum  •
19,13519K views
0
View profile
Created: Jul 18, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 18, 2014
I have tried the hard reset (I forgot about trying it). No success. Thanks for your recommendations - I reached the same conclusion. Best Regards, Bill CONFIDENTIAL OR PROPRIETARY COMMUNICATION: This message (including any attachments) is for the sole use of the intended recipient and is assumed to contain confidential or proprietary information. Review, publication, use o...
Wireless Forum  •
20,10320K views
0
View profile
Created: Jul 18, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 18, 2014
Thanks for the feedback. The device was bought new from ATT but is now out of warranty - worked for two years then stopped. System: GigaByte MB core i7 cpu (8 threads), 16gB RAM, 240 GB SSD, 2X1 GB Raid 1TB HDDs primary data, 2X1 GB RAID 1TB HDDs data backup), 1 512GB Removeable HDD off site rotate weekly. 1KW modular PS, HAF full tower case. Comcast HS internet, Norton s...
Wireless Forum  •
20,29520K views
0
View profile
Created: Jul 18, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 18, 2014
Info for all - after checking the Linksys WRT54GL/GS does not support assignment of a static IP address from a MAC address. Looks like I'm stuck as the Port testing SW indicates that ports 123, 500, and 4500 are blocked and they are open on the Router and the cable modem is a pass-through. Comcast indicates that they are not blocking the ports so linksys must be. Back to ...
Wireless Forum  •
21,81521K views
0
View profile
Created: Jul 18, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 18, 2014
How do I set a fixed IP address for my MAC address? I have a LinkSys WRT54GS router and the MAC address for the MicroCell does show up. Bill
Wireless Forum  •
22,20222K views
0
View profile
Created: Jul 17, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 17, 2014
Jen, I can't determine the IP address of the MicroCell so I can't open the ports. The unit does not show up in my Win7 network Map or on my LinkSys device address list. I have solid green Power, Ethernet, & GPS and blinking 3G signal light. ATT has tried for 2 days to resolve. What is the IP address of the MicroCell (I assume it is fixed)? Any help would be appreciated. B...
Wireless Forum  •
726726 views
0
View profile
Created: Jul 17, 2014
Bsydnes01 Created: Jul. 17, 2014
It appears that I need to open serveral port on my router to make the unit work; however, I do not know the IP address of the device (I assume it is fixed) and it does not show up in either the network map of the computer or the status of devices/ports on my LinkSys WRT54GS router. I have solid green indicators for: Power Internet GPS and a flashing signal indicator. ATT ...
Wireless Forum  •
23,65023K views
Bsydnes01 has no accepted solutions.

Uploaded Images for Bsydnes01

No images available.