• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 23, 2014
markjsis Created: Jul. 23, 2014
Otto,<br>Apparently your solution worked!<br>They were going to go the route of replacing my unit with a new one, but I convinced the phone support person to ask someone to check the locational database and correct it.<br>It started working about an hour after that call.<br>Now I just have to hope I continue to make it through future address verifications!<br>Thank you so ...
Wireless Forum  •
374374 views
0
View profile
Created: Jul 23, 2014
markjsis Created: Jul. 23, 2014
Thanks for the reply Otto! I did send a PM to customer care but no response. The unit was not near a window before, it was on an interior wall of the apartment 34 feet from the south windows. It was working fine there since I got it a month and a half ago, until the location error problem occurred two days ago. Per ATT support I moved it to a Window. It is sitting right in...
Wireless Forum  •
397397 views
0
View profile
Created: Jul 23, 2014
markjsis Created: Jul. 23, 2014
Dmitriy, Could you try to help me with this same problem? I am currently on the phone for the third day trying to get my microcell working again. It worked fine for a month and two days ago stopped. My 3G light is blinking red. I tried to deactivate and reactivate, I've changed the setup to put the internet directly through the Microcell instead of my router, I have moved ...
Wireless Forum  •
412412 views
0
markjsis has no accepted solutions.
markjsis has no activity.
Activity Feed for markjsis

Uploaded Images for markjsis

No images available.