• Favorite forums
  • My badges
View profile
Created: Jul 12, 2014
llw_8484 Created: Jul 12, 2014
Thank you for your help - I agree it's probably the printer since I cannot get it to work via the manual connection either. I've initiated a conversation with canon. thanks again and have a great week.
U-verse Forums  •
6,8866886 views
View profile
Created: Jul 12, 2014
llw_8484 Created: Jul 12, 2014
Thank you again - I too suspect it?s something with the printer. Drivers or something since I also cannot get it to show up on my list of installed printers when I changed to the manual connection (grrr). The manual install was also ?successful?. I?ve initiated a conversation with Canon. Unfortunately, to try it adjacent i would have to move my desktop and the printer down...
U-verse Forums  •
6,8866886 views
View profile
Created: Jul 11, 2014
llw_8484 Created: Jul 11, 2014
hello - Thank you for your prompt response. I still cannot connect remotely. push button method: The printer screen displays ?connected to the access point? and the blue light is lit. selected "push button" on Uverse settings page and entered the password. The ?configuration successful? message appears at the top. I went back to the the printer immediately and selected OK....
U-verse Forums  •
6,9076907 views
View profile
Created: Jul 10, 2014
llw_8484 Created: Jul 10, 2014
Hello - Trying to enable wireless printing for a new printer: Printer - PIXMA MX922 Uverse Wireless device - 2 Wire 3800HGV-8 Computer - iMac running 10.9.4 The printer finds WPS compatible access point. Next step - "press and hold wps button on wireless access point and then press OK". The only button on the wireless device except for the power button is a padlock with w...
U-verse Forums  •
6,9276927 views
llw_8484 has no accepted solutions.

Uploaded Images for llw_8484

No images available.