• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 6, 2014
oldmoses Created: Aug. 6, 2014
I'm not even dissapointed anymore. They (AT&T) went back to version 4 here in Central California, sometime before 2014-08-01 21:21:16. It looks like we were the Beta, or perhaps the Alpha test. md_sanjose wrote: Just to sound off here, this support decision by AT&T is a nightmare if you have a Static IP block from AT&T. If you happen to run a mail server like I do, and yo...
U-verse Forums  •
205205 views
0
View profile
Created: Jul 29, 2014
oldmoses Created: Jul. 29, 2014
I used whois to discover the range of V6 addresses allocated to AT&T. I check unresolved addresses and excuse those owned by AT&T. Maybe we should get together a pool on when they will get it fixed.
U-verse Forums  •
292292 views
0
View profile
Created: Jul 29, 2014
oldmoses Created: Jul. 29, 2014
I think you are completely correct. It's a combination of Windows' and AT&T's turning up one half without the other. I'm going to see if I can mine the logs to see if there are any non-Windows IPV6 inquiries. If you call AT&T support they come right back with an offer to sell you a static IP, so it must be in their scripts, which must mean that they are aware of the proble...
U-verse Forums  •
304304 views
0
View profile
Created: Jul 29, 2014
oldmoses Created: Jul. 29, 2014
That's what I've done, but it only solves the symptom, not the problem.
U-verse Forums  •
313313 views
0
View profile
Created: Jul 29, 2014
oldmoses Created: Jul. 29, 2014
My site, like a few others sorts out visitors, and re-directs those whose IP doesn't do Reverse Domain Name Service (RDNS), off of our sites. The reason we do this is that a browser using an IP with no RDNS record is usually a robot doing password sniffing, or a "stealth" user, wanting to remain anonymous. AT&T just rolled out IPV6 in my area, Central California. They rol...
U-verse Forums  •
321321 views
View profile
Created: Jul 29, 2014
oldmoses Created: Jul. 29, 2014
I'm in California. It's like that here. From my laptop to 8.8.8.8 (Google's big router), 8 hops, at least 2 of which will time out on a Tracert. Some of those that time out look like they are internal to AT&T, probably in the same building. If I Telnet into my server, not on AT&T's network, and do a tracerout, 4 hops, no timeouts. AT&T networking needs to sponsor a forum ...
U-verse Forums  •
121121 views
0
View profile
Created: Jun 17, 2014
oldmoses Created: Jun. 17, 2014
I have really long pings, and terrible download/upload speeds. When I do a tracert my first leg, the Uverse hop is fine, 1ms or less. The rest of the route is terrible: 1ms to 192.168.1.254 - dsldevice.att.net 1007ms to 104.49.220..3 - lightspeed.frokca.net - this is their router, probably local next hop timed out 952 ms to 12.83.77.141 618ms to 12.122.136.181 next hop ti...
U-verse Forums  •
14,94914K views
0
View profile
Created: Jun 17, 2014
oldmoses Created: Jun. 17, 2014
I have really long pings, and terrible download/upload speeds. When I do a tracert my first leg, the Uverse hop is fine, 1ms or less. The rest of the route is terrible: 1ms to 192.168.1.254 - dsldevice.att.net 1007ms to 104.49.220..3 - lightspeed.frokca.net - this is their router, probably local next hop timed out 952 ms to 12.83.77.141 618ms to 12.122.136.181 next hop ti...
U-verse Forums  •
31,76331K views
0
View profile
Created: Jun 17, 2014
oldmoses Created: Jun. 17, 2014
I have really long pings, and terrible download/upload speeds. When I do a tracert my first leg, the Uverse hop is fine, 1ms or less. The rest of the route is terrible: 1ms to 192.168.1.254 - dsldevice.att.net 1007ms to 104.49.220..3 - lightspeed.frokca.net - this is their router, probably local next hop timed out 952 ms to 12.83.77.141 618ms to 12.122.136.181 next hop ti...
Internet Forum  •
1,3971397 views
0
oldmoses has no accepted solutions.
oldmoses has no activity.
Activity Feed for oldmoses

Uploaded Images for oldmoses

No images available.