• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Apr 16, 2014
rafeamagnuson Created: Apr. 16, 2014
Hey Fauntue, just wanted to say thanks for your input, it does sound like a similar issue. Hopefully I don't have to go round and round with a bunch of techs before finding one who actually knows what they're doing! I mean no offense to AT&T but the fact is that often the techs they send know far less than they should about the connection between hardware and software. Th...
U-verse Forums  •
234234 views
0
View profile
Created: Apr 16, 2014
rafeamagnuson Created: Apr. 16, 2014
Thanks Mariana, I just emailed support with the link you gave me. I hope they can help!
U-verse Forums  •
235235 views
0
View profile
Created: Apr 8, 2014
rafeamagnuson Created: Apr. 8, 2014
After reading over a dozen similar questions I am of the mind that ATT's Internet service works great for some and is simply a lemon for others. I appear to be falling into the lemon category at the moment after having several months of relatively good connectivity. Well here the nuts and bolts of it: I have UVerse Elite Internet Package and my speed has never reach the 6...
U-verse Forums  •
358358 views
rafeamagnuson has no accepted solutions.
rafeamagnuson has no activity.
Activity Feed for rafeamagnuson

Uploaded Images for rafeamagnuson

No images available.