• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Mar 3, 2014
bc3225 Created: Mar. 3, 2014
I use Outlook 2010 with Windows Home Premium. I recently had a problem where Outlook stopped sending emails. I could recieve fine but it would not send. It took a lot of time to figure out the simple solution, but got it resolved. By the way, save yourself some time. Don't talk to tech support people overseas. Go to account retention for Uverse and get someone in the US. ...
U-verse Forums  •
681681 views
View profile
Created: Mar 3, 2014
bc3225 Created: Mar. 3, 2014
I have a yahoo email address. I run Windows 7 Home premium with outlook 2010. In Sept 2013 my outgoing email stopped sending. I read on the internet that ATT Uverse started blocking certain ports and with a simple phone call asked to unblock that port. It was done and the problem fixed. Well, it stopped sending again and now I am trying to trouble shoot what the problem i...
U-verse Forums  •
729729 views
0
bc3225 has no accepted solutions.
bc3225 has no activity.
Activity Feed for bc3225

Uploaded Images for bc3225

No images available.