• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Feb 17, 2014
lindaatjax Created: Feb. 17, 2014
aviewer Apologies for delay in responding… life gets in the way :-) BUT I am still interested in seeing if I can get the device to work and really appreciate your help ! The model is... TP-LINK 300 Mbps Wi-Fi Range Extender AV500 Powerline Edition TL-WPA4220 and AV500 Powerline Adapter TL-PA4010 There's a network jack that plugs into the 2WIRE RG and there are 2 ethernet j...
U-verse Forums  •
1,7081708 views
0
View profile
Created: Feb 9, 2014
lindaatjax Created: Feb. 9, 2014
Thank you Aviewer. I could definitely tell that the WPS was working because the light on the 2WIRE RG was blinking. Unfortunately the tp-link device still won't clone. When I plug it into the outlet in the room I want to use it in, I'm getting great wi-fi signal but can't connect to it because it still has the tp-link SSID. Looks like I'm going to have to send it back. Ma...
U-verse Forums  •
1,7781778 views
0
View profile
Created: Feb 9, 2014
lindaatjax Created: Feb. 9, 2014
Hi All, I have been unable to get this device to clone the SSID from the Uverse 2WIRE. The instructions say to push the WPA button on the 2WIRE and then push the clone button on the device. I've tried pushing the WPA button both manually (I think I'm pushing the right button) and remotely online, but neither works. I called TP-Link and the CSA agreed the clone function wa...
U-verse Forums  •
1,7971797 views
lindaatjax has no accepted solutions.
lindaatjax has no activity.

Uploaded Images for lindaatjax

No images available.