• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jan 19, 2014
ArmorSurge Created: Jan. 19, 2014
000webhost is a respectable company, I've been using them for years. Their terms specifically ban any type of site that could end up on a blacklist like AT&T's. Both companies have a common interest of keeping these types of websites off the web, and 000webhost often does sweeps for these types of sites in their subnet. The people at 000webhost have been fully cooperative...
U-verse Forums  •
179179 views
0
View profile
Created: Jan 15, 2014
ArmorSurge Created: Jan. 15, 2014
No I am 100% sure that AT&T is blocking the subnet of 000webhost due to issues with their users. The issue has been resolved for some time now on 000webhost's end, here's a direct quote from them: We have fixed all issues regarding our side, but we are still waiting for AT&T to resolve their block issue. There is nothing we can do more about this situation. I cannot acces...
U-verse Forums  •
219219 views
0
View profile
Created: Jan 14, 2014
ArmorSurge Created: Jan. 14, 2014
After a bit of digging around, I found out that att has problems with 000webhost.com, my host. Even though the issue that att had with them has been fixed, att is still blocking all of their IPs, why is this?
U-verse Forums  •
274274 views
0
View profile
Created: Jan 9, 2014
ArmorSurge Created: Jan. 9, 2014
Recently I started a website while I was away from home using a different ISP, everything was working fine until I came home and started using my U-verse connection. I cannot connect to the website http://spinthelaces.com , though I can using different ISPs and via mobile 4G. There isn't any illegal content, I had the website with some basic templates to test running fine...
U-verse Forums  •
376376 views
ArmorSurge has no accepted solutions.
ArmorSurge has no activity.
Activity Feed for ArmorSurge

Uploaded Images for ArmorSurge

No images available.