• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 12, 2014
Tom21_1993 Created: Aug. 12, 2014
PLEASE, lol....
U-verse Forums  •
57,65157K views
0
View profile
Created: Aug 9, 2014
Tom21_1993 Created: Aug. 9, 2014
bump?? can someone help me with this please?
U-verse Forums  •
57,69957K views
0
View profile
Created: Aug 7, 2014
Tom21_1993 Created: Aug. 7, 2014
So im trying to forward ports for my xbox 360 on my new arris nvg589 gateway that at&t gave me and ive run into some problems. When i want to do the ports 80 (TCP) and 53 (TCP and UDP) it gives me a message saying " Warning: The change you are attempting to make may cause AT&T U-verse TV to stop working properly. The other ones however, ports 3074 (UDP/TCP) and 88 (UDP) w...
U-verse Forums  •
57,74957K views
View profile
Created: Jul 19, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 19, 2014
Found out something strange tonight. I was fooling around with the settings in the ps4's network config and assigned it one of its old sticky ip's that it had for the longest time and that finally changed its info in the 2wire gateway's config. it now says its a sticky ip and displayed the correct number that i assigned it but then when I tried assigning it other random s...
U-verse Forums  •
535535 views
0
View profile
Created: Jul 18, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 18, 2014
For the static ip i assign the xbox I always pick one outside of the range thats shown on the LAN page of the router/gateway's settings. I pick one that is not in that rage. For the default gateway I use 192.168.1.254 and for the subnet mask I use 255.255.255.0. Thanks for the reply by the way, I'll try out these suggestions. Also, does the factory reset that you can do f...
U-verse Forums  •
562562 views
0
View profile
Created: Jul 17, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 17, 2014
I tried all the steps you listed, and it still didn't work. I know it has nothing to do with the xbox's configuration because even when I tried assigning a static ip on the ps4 it didn't work either. Also, the only way to assign true static ip's (not sticky or fixed ip's) with this 2wire 3801 HGV gateway is to assign them manually through the device's network config. It c...
U-verse Forums  •
599599 views
0
View profile
Created: Jul 17, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 17, 2014
I was trying to assign my xbox 360 a static ip. In the past it has always worked before just fine, but last night I assigned it one manually through the xbox 360's network configuration and this time it didn't change the ip address of the device its listed as under the LAN settings in my 2wire router's config. It still had had the same private NAT dhcp/dynamic ip. Its lik...
U-verse Forums  •
7979 views
View profile
Created: Jul 16, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 16, 2014
U-verse Forums  •
634634 views
0
View profile
Created: Jul 15, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 15, 2014
bump?
U-verse Forums  •
649649 views
1
View profile
Created: Jul 14, 2014
Tom21_1993 Created: Jul. 14, 2014
So last night I was trying to assign my xbox 360 a static ip. In the past it has always worked before just fine, but last night I assigned it one manually through the xbox 360's network configuration and this time it didn't change the ip address of the device its listed as under the LAN settings in my 2wire router's config. It still had had the same private NAT dhcp/dynam...
U-verse Forums  •
717717 views
View profile
Created: Jun 28, 2014
Tom21_1993 Created: Jun. 28, 2014
yes they did help me, now i know that it needs replacing thanks to the info, however i think ill give the at&t u-verse tech support a call instead.
U-verse Forums  •
420420 views
0
View profile
Created: Jun 27, 2014
Tom21_1993 Created: Jun. 27, 2014
For the past 2 days my att uverse receiver, the big silver kind not the wireless smaller black box, has been doing some strange things. i was watching tv one night and i fell asleep and when i woke up the tv displayed a red X. So i turned it off or unplugged it cant remember which, then when it came back on it seemed to be loading something or updating. it had a gear symb...
U-verse Forums  •
522522 views
Tom21_1993 has no accepted solutions.
Tom21_1993 has no activity.
Activity Feed for Tom21_1993

Uploaded Images for Tom21_1993

No images available.