• Favorite forums
  • My badges
View profile
Created: Dec 13, 2014
starion Created: Dec 13, 2014
Is there a way to get to the web config pages on an NVG510 from the internet? I need to make some changes at my office network but it's over an hour drive each way. I have tried accessing the public IP at port 51003, but no response. Is there something that has to be turned on to enable this from outside of the network?
Internet Forums  •
207207 views
View profile
Created: Feb 24, 2014
starion Created: Feb 24, 2014
Bring it on. For $180. And when their "collection agency" breaks the rules by making illegal threats to me on my recorded phone line and calling at all hours of the day, they'll wind up in court as well. Done it before. Successful every time. I'm not feeling bad at all. Oh, and by the way...the credit report gets fixed in the process. I usually profit in the process as we...
U-verse Forums  •
209209 views
View profile
Created: Feb 16, 2014
starion Created: Feb 16, 2014
We are officially NON AT&T U-Verse customers as of this afternoon. Seven technician visits to our house since November. Three replaced DVR's. 80+ hours of recorded content gone. 30+ hours with tech support over internet issues. All I was going to do when I went to the store was to cancel the TV portion of the service. Then they told me I would have to pay a $180 early ter...
U-verse Forums  •
307307 views
View profile
Created: Dec 29, 2013
starion Created: Dec 29, 2013
Okay, hold the phone. Just for testing, thought I'd turn OFF the aforementioned filters I created, and reboot the modem, just to see if my VoIP phone would continue to work. My VoIP phone continues to work, with NO filters on. So now I'm completely confused. I'm starting to think the answer to all of this is: The NVG589 is junk. Maybe by turning ON port forwarding, it act...
U-verse Forums  •
203203 views
View profile
Created: Dec 28, 2013
starion Created: Dec 28, 2013
For the last three weeks I have been fighting with this modem on AT&T's U-Verse service. We have a PBX system in a data center, and IP phones on our desks at various locations. The symptom was this: you could initiate a call, but after 15 seconds or so, the audio would drop, then the connection. A Wireshark packet trace revealed that periodically in the stream of data com...
U-verse Forums  •
225225 views
View profile
Created: Dec 26, 2013
starion Created: Dec 26, 2013
As I mentioned in my original post, a Wireshark trace showed the call going through, then an increasing number of errors until the call drops. Specifically, Wireshark shows these packets during the call: 9964966.677356 192.168.0.101 69.197.189.66 RTP 214PT=ITU-T G.711 PCMU, Ssrc=0x74B0DC51, Seq=23808, Time=400 And then more and more of these until the call drops: 11932101...
U-verse Forums  •
252252 views
View profile
Created: Dec 26, 2013
starion Created: Dec 26, 2013
It's an IPitomy IP-1200 system, using a Yealink T38G phone. It's basically an Asterisk server with IPitomy's web front end for configuration. The ports are open, have even tried a DMZ on both ends. Same issue. Tried plugging the phone directly into the NVG589 modem, and the IPitomy server in our data center into a static IP directly with no router in between, same problem...
U-verse Forums  •
283283 views
View profile
Created: Dec 25, 2013
starion Created: Dec 25, 2013
Please pardon the lengthy post, I just want to make sure I've been thorough in my explanation. My company has a voIP server located in a data center. My office phone is on my desk at home. Up until a month ago, I had TWC Commercial RoadRunner with static IP's. My phone worked without problems. I switched from TWC, signed up for U-Verse and my voIP phone hasn't worked righ...
U-verse Forums  •
316316 views
starion has no accepted solutions.
starion has no activity.
Activity Feed for starion

Uploaded Images for starion

No images available.