• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Nov 24, 2013
brashid Created: Nov. 24, 2013
I guess I can drill a hole in my floor, but still the question is why it would not work! Because my blueray is also Wi-fi and it works fine and setting for TV is the same. Blueray works but TV don't!!! TV even pick up neighbours network and signal except mine!!!! Driving me crazy...
U-verse Forums  •
509509 views
0
View profile
Created: Nov 24, 2013
brashid Created: Nov. 24, 2013
No, Cause my Uverse modem is in the basement and TV is in my living room-up stair!
U-verse Forums  •
535535 views
0
View profile
Created: Nov 24, 2013
brashid Created: Nov. 24, 2013
Bravia -EX720
U-verse Forums  •
536536 views
0
View profile
Created: Nov 24, 2013
brashid Created: Nov. 24, 2013
Sorry I forgot to mention model. It is "EX720". It worked fine with my home network before UVerse. Soon I got uverse it almost stopped working. It will work suddenly one day and then nothng for months.
U-verse Forums  •
537537 views
0
View profile
Created: Nov 23, 2013
brashid Created: Nov. 23, 2013
Everything works except My sony tv cannot find my uverse home network!
U-verse Forums  •
593593 views
brashid has no accepted solutions.
brashid has no activity.

Uploaded Images for brashid

No images available.