• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 24, 2013
Wally1227 Created: Oct. 24, 2013
Therein lies the issue, I NEVER get the links for downloading. I manually installed Java, I checked firefox for version (24.0 up to date), rebooted 2x. When I go to step 2, I've no buttons or hyperlinks. I also tried w/Chrome and same results. I use Avira and Spybot S&D (both free versions) and have turned them off w/same outcome. Regards, Wally
U-verse Forums  •
7,3247324 views
0
View profile
Created: Oct 22, 2013
Wally1227 Created: Oct. 22, 2013
I've been trying to find/download the "Live Player Plug-in" as required by Uverse, but only get directed to the following site - http://uverseonline.att.net/uv/configure-live-player-plugin Any suggestion of where I can REALLY get the player download?? Thanks in advance!
U-verse Forums  •
7,4307430 views
Wally1227 has no accepted solutions.
Wally1227 has no activity.
Activity Feed for Wally1227

Uploaded Images for Wally1227

No images available.