• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 26, 2013
bhatwalne Created: Oct. 26, 2013
Yes tried this too
U-verse Forums  •
6,8086808 views
0
View profile
Created: Oct 16, 2013
bhatwalne Created: Oct. 16, 2013
Yes I did and that doesnt work too
U-verse Forums  •
6,9436943 views
0
View profile
Created: Oct 12, 2013
bhatwalne Created: Oct. 12, 2013
Here is the configuration when I checked: Settings > LAN > IP Address Allocation: Device Status DMZ device Firewall Disabled Address Assignment Public (TV Settings now has Obtain IP automatically) WAN IP Mapping Router WAN IP address (default) Cascaded Router No
U-verse Forums  •
7,0177017 views
0
View profile
Created: Oct 12, 2013
bhatwalne Created: Oct. 12, 2013
Sorry for the late reply. I wasnt able to test your solutions until today. Here is what I tried today. With the same DNS settings, I Disabled the security and rebooted the RG as well as TV Still NO LUCK I am facing issue with connecting to internet for verything and not just the web browser. Thanks
U-verse Forums  •
7,0197019 views
0
View profile
Created: Oct 6, 2013
bhatwalne Created: Oct. 6, 2013
I have read tons of posts in the forums in addition to spending time with Samsung and AT&T Customer Service without any luck. Getting any kind of assistance from this forum is my last resort. Below is brief summary of mu issue: 1. When I select the "Web Browser" on my Samsung Smart TV, it gives me the ERROR_EXE_001 2. I have checked that the firmware is update to the date...
U-verse Forums  •
7,1817181 views
bhatwalne has no accepted solutions.
bhatwalne has no activity.

Uploaded Images for bhatwalne

No images available.