• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 6, 2013
testmonger Created: Oct. 6, 2013
Herer's what worked. Make sure set to dynamic DNS. open cmd window and type: ipconfig /flushdns then i unplugged all other ethernet cables plugged into router except the one for my PC. then I rebooted my PC and now I have internet.
U-verse Forums  •
1,1651165 views
0
View profile
Created: Oct 6, 2013
testmonger Created: Oct. 6, 2013
There is no sharing tab on ethernet properties window.
U-verse Forums  •
1,1811181 views
0
View profile
Created: Oct 6, 2013
testmonger Created: Oct. 6, 2013
My desktop was working perfectly with prior internet provider. I used the same ethernet cable and connected to ne AT&T Uverse router. Pulled up internet and went to yahoo mail. Clicked around a bit and came back, now yahoo mail page replaced with AT&T router home page. I restarted router. Now my desktop can not connect to internet (but wireless) still can. Called support,...
U-verse Forums  •
1,1881188 views
View profile
Created: Oct 6, 2013
testmonger Created: Oct. 6, 2013
Herer's what worked. Make sure set to dynamic DNS. open cmd window and type: ipconfig /flushdns then i unplugged all other ethernet cables plugged into router except the one for my PC. then I rebooted my PC and now I have internet.
U-verse Forums  •
1,1651165 views
0

Uploaded Images for testmonger

No images available.