• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Sep 19, 2013
Reverhart Created: Sep. 19, 2013
I've tried the wired option on the wireless boxes - there's no difference. Looks like I'll need to call and work through the process with AT&T. Thanks.
U-verse Forums  •
521521 views
0
View profile
Created: Sep 15, 2013
Reverhart Created: Sep. 15, 2013
Hi, Thanks for the feedback. On this being a problem with a particule box - maybe, however we see the same behavior with both of the two wifi boxes we have. Perhaps they both have the same issue. They were both installed at the same time, I guess there could be a bad batch of receivers. I'm doubting the wiring / wifi just because if tried a number of combinations and consi...
U-verse Forums  •
644644 views
0
View profile
Created: Sep 15, 2013
Reverhart Created: Sep. 15, 2013
Hi, We have uverse installed back at the end of June - replacing time warner cable - and have generally been very happy. However, there's one nagging issue - which is worse now with the start of football season. We have three boxes - two wifi and a wired DVR. The picutre on the wifi box willl "jump" or "skip" roughly every 10 seconds. It's what I'd describe as a dropped f...
U-verse Forums  •
656656 views
Reverhart has no accepted solutions.
Reverhart has no activity.

Uploaded Images for Reverhart

No images available.