• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Sep 9, 2013
lanteau Created: Sep. 9, 2013
Okay here's an update. I called AT&T saturday, he did a quality of line check. I saw "problems" with the connection and dispatched a line tech that day. Or at least he told me he did. Yet again I asked them to contact me when they finished and the tech did not. How am I supposed to know if he changed anything? I'm still having disconnections. It may be *slightly* better, ...
U-verse Forums  •
1,0001000 views
0
View profile
Created: Sep 7, 2013
lanteau Created: Sep. 7, 2013
Isn't 1920-1940kHz outside of the medium wave AM range? Short wave doesn't start until ~2.3Mhz I think. Is there anything used between medium wave and short wave? It's not every half hour like clockwork, that was just an estimation. Last night (around 12-2am) I went 2 hours with it only disconnecting once. I've turned the A/C on and off a few times and it never caused it....
U-verse Forums  •
1,1041104 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
The home-run is cat3, using the green pair. This should theoretically be good enough right? Also, it's worth noting, I know the previous renters of this house and they had U-Verse with no problems at all. I don't know how much that's worth, just would seem to suggest the tech that did my install changed something Here's a screenshot of the errors that caused the latest "T...
U-verse Forums  •
1,1661166 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
Here's the bitloading graph if it helps: If you could explain what you see here, I'm curious. I find this subject rather interesting.
U-verse Forums  •
1,1761176 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
Alright here we go. Looking at the Error table, definitely looks like we have a problem here. Can someone explain to me what a "Link retrain" is? From the reading I've done, it sounds like a link retrain WILL cause an interruption of connection. The 51 link retrains in the last 24 hours would some to go along with my "once every 30 minutes" description of it freezing. Any...
U-verse Forums  •
1,1871187 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
I understand it has the same issues an internet connection would have (because it is an internet connection). What I'm asking is can I connect a computer to it with UVrealtime to it even without having an internet plan with AT&T?
U-verse Forums  •
1,2541254 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
I've seen uvrealtime mentioned quite a bit. I haven't looked into it extensively but my first question is can I use it if I don't have U-Verse internet service? If so, just install it on a laptop and connect up to the RG with cat5 I presume?
U-verse Forums  •
1,2671267 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
and just for reference, both my roommate and I are seniors in electrical engineering. We're not dumb, so I hate being treated like it. We're pretty technical people, so let me speak to someone with a technical knowlege of the AT&T U-verse system and we can figure this out. If only there was a "Press 5 if you have some technical knowledge and can assist technical support i...
U-verse Forums  •
1,2771277 views
0
View profile
Created: Sep 6, 2013
lanteau Created: Sep. 6, 2013
We just moved our U-verse service from our previous apartment to our new home across town last friday. We took our original equipment with us, we have the RG, the wired DVR receiver, a wired receiver, and a wireless receiver (and it's AP). So 3 receivers, and the RG (we only have U-Verse TV service). Ever since the install, the television signal freezes and we get the "Te...
U-verse Forums  •
1,2841284 views
lanteau has no accepted solutions.
lanteau has no activity.

Uploaded Images for lanteau