• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 24, 2014
MorganCS Created: May. 24, 2014
Hi there Marlenq, Just checking up on your post. I'm sorry to hear that your computer isn't connecting to the internet but I noticed that Beebeesa offered some helpful suggestions to resolve this issue. Did this information help your computer connect to the internet? If not, let us know and we'll be glad to find another solution for you. Thanks! - MorganCS - ATTU-verseCar...
U-verse Forums  •
222222 views
0
View profile
Created: May 16, 2014
MorganCS Created: May. 16, 2014
Hello @Hashemi_mh We'll be glad to help with this issue. We will be sending a Private Message to your Forum inbox and we will move forward from there. Thank you! - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
95,80395K views
0
View profile
Created: May 13, 2014
MorganCS Created: May. 13, 2014
That's fantastic! I'm glad to hear it's working for you. Thanks for posting back and feel free to let us know if you need help with anything else and we'll be glad to assist! - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
1,3141314 views
0
View profile
Created: May 2, 2014
MorganCS Created: May. 2, 2014
Hi @ron351 If you are referring to the system log of chronological lists of events that have occurred in the device. Then it can be found under the "Diagnostics" tab as shown in the example below. - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
769769 views
0
View profile
Created: May 2, 2014
MorganCS Created: May. 2, 2014
Hello @iMine4Dub I'm sorry to hear that your U-verse internet is not working the way it's supposed to but, I'll be glad to assist you. If you don't mind, there's just a few things I want to ask you to help rule out a couple possibilities that could be causing the problem. 1.) Where in your home is the gateway/modem located? Is it in a location up high near a ceiling fan? ...
U-verse Forums  •
350350 views
0
View profile
Created: May 1, 2014
MorganCS Created: May. 1, 2014
Hello @sirivanhoe I'm sorry to hear that Showtime isn't letting you log in. Showtime/MaxGo requires the same email login that you use to view att.net for email, att.com for account info, uverseonline.com, etc. One thing that could help resolve this issue is logging into the att.net website first just to help re-authenticate what services you have and then try Showtime onc...
U-verse Forums  •
1,3981398 views
0
View profile
Created: Apr 29, 2014
MorganCS Created: Apr. 29, 2014
Hi @donald_lori Just checking up on your post, I noticed aviewer provided some great suggestions to help with this issue. How is your DVR working right now? - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
8,0338033 views
0
View profile
Created: Apr 25, 2014
MorganCS Created: Apr. 25, 2014
Hi @dan.bar My name is Morgan, I'm one of the U-verse Community Specialists. I apologize that the box is no longer working properly but, I'll be glad to help you resolve this issue. I'm going to send you a Private Message that will land in your inbox and we will move forward from there. Thank you! - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
654654 views
0
View profile
Created: Apr 25, 2014
MorganCS Created: Apr. 25, 2014
Hi @Canman187 Yours should be good to go now! Could you unplug the power cord for 30 seconds and then plug it back in? It's going to ask you run an update, select "Update Now" and it will go through the standard reboot screens and Live TV will be up & running! - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
10,27110K views
0
View profile
Created: Apr 25, 2014
MorganCS Created: Apr. 25, 2014
Hi @01emd_2 Just checking up on your post. Here are a couple things you could try to fix this issue: 1. Ensure that you are within the Wireless range of your Wireless Router and that there are no obstructions. Also ensure that there are no speakers located near the router itself as the EMI (Electromagnetic Interference) could hamper the signal strength. 2. Unplug the U-ve...
U-verse Forums  •
2,7052705 views
0
View profile
Created: Apr 24, 2014
MorganCS Created: Apr. 24, 2014
That's fantastic, I'm glad it's working for you. Feel free to post another question if you run into any other issues and we'll be happy to assist! - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
18,51218K views
0
View profile
Created: Apr 24, 2014
MorganCS Created: Apr. 24, 2014
Hi @hauntvictim Just checking up on your post and wanted to see if you reached a resolution with this issue. Are you still noticing these same test results and slow service? If so, and the results still say that a technician is needed then there are just a few questions I wanted to ask you to see if it's something that can be fixed on your end. 1.) Where in your home is t...
U-verse Forums  •
1,1301130 views
0
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 2, 2014
MorganCS Created: May. 2, 2014
Hi @ron351 If you are referring to the system log of chronological lists of events that have occurred in the device. Then it can be found under the "Diagnostics" tab as shown in the example below. - MorganCS - ATTU-verseCare
U-verse Forums  •
769769 views
0
View profile
Created: May 1, 2014
MorganCS Created: May. 1, 2014
Hello @sirivanhoe I'm sorry to hear that Showtime isn't letting you log in. Showtime/MaxGo requires the same email login that you use to view att.net for email, att.com for account info, uverseonline.com, etc. One thing that could help resolve this issue is logging into the att.net website first just to help re-authenticate what services you have and then try Showtime onc...
U-verse Forums  •
1,3981398 views
0
View profile
Created: Apr 16, 2014
MorganCS Created: Apr. 16, 2014
Hi Conchita30236, Just checking up on your post. The feedback that @MicCheck and @Constructive shared is correct, there isn't a way for us to determine in advance when U-verse will be available. However, if you would like to receive an email notification when U-verse becomes available to your area, click here and enter your address info and select "Notify Me" as shown in ...
U-verse Forums  •
809809 views
0
View profile
Created: Nov 22, 2013
MorganCS Created: Nov. 22, 2013
Hello CR9, According to the ESPN's FAQs (Posted example below) and the information from our esupport article (Posted example below) WatchESPN allows free access to VOD clips and programing from ESPN 3 but, in order to watch live programming and other sporting events, WatchESPN requires that the user has a "Video Subscription" from the service provider (For U-verse, it's U...
U-verse Forums  •
2,0502050 views
0
View profile
Created: Nov 6, 2013
MorganCS Created: Nov. 6, 2013
Hello Thundermonkey, I'm sorry to hear the wireless receiver isn't communicating with the DVR but, thank you for including great detail on your equipment and troubleshooting. I have one more recommendation that may help resolve this issue before considering any replacement options. Have you tried a master (factory) reset on the wireless receiver? To quote the steps from '...
U-verse Forums  •
73,51473K views
0
View profile
Created: Oct 24, 2013
MorganCS Created: Oct. 24, 2013
Dingojones, I just wanted to let you know that I was able to clear out the error code for you in our system and I verified that the order will allow the box to be activated next time you plug in the receiver! The box can be plugged in anytime today, so at your soonest convenience plug the power cord back in and it will establish the link to the Wireless Access Point (WAP)...
U-verse Forums  •
5,5245524 views
0
View profile
Created: Aug 7, 2013
MorganCS Created: Aug. 7, 2013
Hi, gidgetjan3130 I wanted to test this out for you with my att.net account. I know this can be rather difficult with all the choices in Spanish. Here's a step-by-step screenshot based solution that will show you how to switch it back (After login) when everything is set to Spanish. Perfil = Profile Actualizar Mi perfil = Update My Profile Informacion de la cuenta = Accou...
U-verse Forums  •
2,3772377 views
0
View profile
Created: Aug 2, 2013
MorganCS Created: Aug. 2, 2013
Hello, demetrickm There are several different options to take whenever it comes to making a payment for your U-verse bill. One of the most convenient methods customers use is utilizing the online bill pay tool on our att.com website. We have a previous discussion that has a good step-by-step process that can help you in resolving this issue. Check this out: Re: Can I pay ...
U-verse Forums  •
3,0003000 views
0
View profile
Created: Jul 25, 2013
MorganCS Created: Jul. 25, 2013
Hello, essm I apologize about the lack of information you were provided. The AT&T Personal Webpage has been discontinued as of September 12, 2012. All existing pages prior to that will continue to be supported. AT&T personal web pages site: http://pwp.att.net/p The other options I was able to find are these http://webhosting.att.com/plans-and-pricing/overview/
U-verse Forums  •
530530 views
0
View profile
Created: Jul 19, 2013
MorganCS Created: Jul. 19, 2013
Hi, doreenlong Apologizes for the delayed response. I see you're using the Motorola NVG510 gateway for the wireless connection. One technique that may help resolve this issue is to toggle the wireless channel or the wireless security settings. Unfortunately, the NVG510 does not have remote control capability for us to change it for you but, we do have a step-by-step artic...
U-verse Forums  •
3,0473047 views
0
View profile
Created: Jun 20, 2013
MorganCS Created: Jun. 20, 2013
Hey, okm This has to do with something called " Stream Management ". Live TV, Pay-Per-View, U-verse Movies, On Demand, Recording TV shows, and applications come as streams of content to the TV receivers. We provision each household with a maximum amount of network bandwidth based on the capacity of the network and the distance from the home to the serving terminal in your...
U-verse Forums  •
2,0042004 views
0
View profile
Created: Jun 20, 2013
MorganCS Created: Jun. 20, 2013
Hi, Peggy Meadows Just checking up on your post. I was able to locate your U-verse account and I see that you have the 18Mbps internet speed. I took some time to research the quality of the lines that deliver the service into your home and they appear to be in good condition. One conclusion that may be the source of the problem is EMI (Electromagnetic Interference) within...
U-verse Forums  •
1,8001800 views
0
MorganCS has no activity.
Activity Feed for MorganCS

Uploaded Images for MorganCS