• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Mar 17, 2008
javaGuru Created: Mar. 17, 2008
bdroad wrote: Have you tried re-installing the client first? Yes, I have reinstalled it, performed a soft reset, hard reset etc... nothing works.
Wireless Forum  •
3,3523352 views
0
View profile
Created: Mar 15, 2008
javaGuru Created: Mar. 15, 2008
I don't think you can set it to automatically turn off at night but you can actually turn off the push feature in the xpress mail settings.
Wireless Forum  •
3,6633663 views
0
View profile
Created: Mar 11, 2008
javaGuru Created: Mar. 11, 2008
I have verified that my phone is set to alert me when I receive new emails. However, I am not receiving those alerts. I'm attempting to use xpress mail with my .mac email account.
Wireless Forum  •
3,4373437 views
0
View profile
Created: Mar 10, 2008
javaGuru Created: Mar. 10, 2008
Well, i'm officially giving up on xpress mail. I finally managed to get email pushing to my phone by installing the professional edition to my desktop. They were actually pushing to my phone pretty well that way. However, I no longer received an email notification when I received them. So, I can set up xpress mail personal edition only on my phone and have about 1 email pu...
Wireless Forum  •
1,6821682 views
View profile
Created: Mar 10, 2008
javaGuru Created: Mar. 10, 2008
zoesdad6158 wrote: I did a hard reboot a couple of times (at the instruction of technical support) and one day the audible alerts just started working. Now I have a different problem. Sometimes my e-mails come through and sometimes they don't. I am starting to have real regrets about ever purchasing this device. When you say hard reboot do you mean hard reset and that you...
Wireless Forum  •
4,4724472 views
0
View profile
Created: Mar 9, 2008
javaGuru Created: Mar. 9, 2008
I am having the same problem in my AT&T Tilt. Was this problem ever resolved?
Wireless Forum  •
4,4874487 views
0
View profile
Created: Mar 9, 2008
javaGuru Created: Mar. 9, 2008
I just installed the professional version of xpress mail to my desktop and I have emails pushing to my phone this way. However, I am not receiving an alert sound or message when a new email arrives. Is there a way to fix this? I noticed that there is an option to use sms for email notifications. This would be a viable option if I knew that these sms were not charged again...
Wireless Forum  •
3,4643464 views
View profile
Created: Mar 9, 2008
javaGuru Created: Mar. 9, 2008
I'm having the exact same problem with xpress mail and a .mac account on my tilt. It's been over a week since i've had any emails pushed to my phone.
Wireless Forum  •
2,4132413 views
0
View profile
Created: Mar 8, 2008
javaGuru Created: Mar. 8, 2008
No email has been pushed to my phone for a few days now. Has anyone else been having problems for this long? I think the last email that was pushed to my phone was on Tuesday, 03/04/08. This xpress mail service is absolutely horrible. I'm about to give up on it. Message Edited by javaGuru on 03-08-2008 12:08:48 PM
Wireless Forum  •
4,6134613 views
0
View profile
Created: Mar 6, 2008
javaGuru Created: Mar. 6, 2008
123home123 wrote: This post on the official Yahoo! Mail Blog (updated as of Feb. 20, 2008) confirms that Yahoo! Mail users have been experiencing problems with sending messages using email client programs over the Yahoo! SMTP servers. At least a few people on this forum have indicated recent problems with Yahoo! Mail accounts and the Xpress Mail client on their smartphone...
Wireless Forum  •
2,4492449 views
0
View profile
Created: Mar 6, 2008
javaGuru Created: Mar. 6, 2008
I'm having the same problem on my AT&T Tilt. I have not had any emails pushed to my phone for 2 days now. I have tried re-registering my account but it still doesn't work. I called AT&T but they don't have any ideas. The guy wanted me to start using the email client that came with the phone instead of xpress mail. He informed me that they have been having problems with it...
Wireless Forum  •
2,8642864 views
0
View profile
Created: Mar 6, 2008
javaGuru Created: Mar. 6, 2008
vanativenatl wrote: Need to soft reboot and/or re-register the account to get it working again. Help! I'm having a similar problem but I can't even get mine to work after a soft reboot and/or re-registering my account. I have not had any emails pushed to my account for 2 days now. I called AT&T and they informed me that they have been having problems with the service for ...
Wireless Forum  •
1,6901690 views
0
javaGuru has no accepted solutions.
javaGuru has no activity.
Activity Feed for javaGuru

Uploaded Images for javaGuru

No images available.