• Favorite forums
View profile
Created: Apr 7, 2013
aimeekate Created: Apr 7, 2013
Thanks again for all your advice. Seems the problem is with my yamaha hdmi input. We solved the problem by running hdmi from tv to cable box and audio with a digital optical cable to receiver . The only issue now is since everything cant run through receiver I will have to have an additional hdmi to tv for DVR.
U-verse Forums  •
32,80632K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 28, 2013
aimeekate Created: Mar 28, 2013
After talking with the person who installed it (who really thinks if I bought a bose system from him I'd be fine). They are constantly updating systems to prevent misuse and I am stuck in a bad place...bottom line. So I don't know what to do.I am going to try and contact yamaha and see if they have any suggestions.
U-verse Forums  •
32,87732K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 28, 2013
aimeekate Created: Mar 28, 2013
Well the anynet was on but sadly...that didn't remedy the problem. I will change input when I have a minute.Thanks again for your help. I'm thinking I may just leave my cable box on 24/7. Maybe that will help
U-verse Forums  •
32,90132K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
Thanks I will give this a try. I did post the model earlier for Samsung and Yamaha.
U-verse Forums  •
32,91932K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
I connect hdmi from tv to box and it worked fine. However, when I reconnected it to receiver it worked as well. Seems the problem is worse when I first turn everything on after being off. My yamaha receiver is RXV367.
U-verse Forums  •
32,95532K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
Also, I am using a RF Harmony 900 remote if that matters.
U-verse Forums  •
32,96132K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
UN46B7100
U-verse Forums  •
32,96332K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
Samsung. How do you correct being out of sync.
U-verse Forums  •
33,00133K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 27, 2013
aimeekate Created: Mar 27, 2013
This is how it is set up. We paid someone a year or so ago to mount TV run cables through the wall and connect everything. TV hdmi to Yamaha receiver. Out of receiver to cable box, DVD. Everything was fine for a long time and then it started with the blinking on and off for several minutes and finally got picture and sound. Once I received the new cable box it blinks on a...
U-verse Forums  •
33,00133K views
Solved View solution View solution
View profile
Created: Mar 26, 2013
aimeekate Created: Mar 26, 2013
I am having problems with my TV signal only when I turn it on for the first time. Blinks on and off, eventually gives me the blue screen with HDMI error/H1005. I have talked to tech support many times and have a new box with same issue. If I unplug the box and reboot it I finally get a picture. Everything is hooked up through my Yamaha receiver. I have changed HDMI cables...
U-verse Forums  •
33,03233K views
Solved View solution View solution
aimeekate has no accepted solutions.

Uploaded Images for aimeekate

No images available.