• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 21, 2016
paul_in_nj Created: Jul. 21, 2016
Tom, Thans for the update. I figured as much. I did get another update yesterday and hoped it would fix the issue but it did not. I am guessing the patch for Lollipop did not make into the main code stream for Marshmallow. That's too bad. Overall I'm pretty happy with the device and the new features with 6.0.1. Just need to get those annoying issues resolved. -Paul
Wireless Forum  •
2727 views
0
View profile
Created: Jul 19, 2016
paul_in_nj Created: Jul. 19, 2016
This problem seems to have raised its ugly head once again. I fought this earlier in the year and an update finally fixed the problem for Lollipop. I recently received the Marshmallow update 6.0.1 and then the exact same problem cropped up. You can view the posts and troubleshooting I did for the previous release. These had limited or no success so I would say dont waste ...
Wireless Forum  •
8888 views
View profile
Created: Mar 31, 2016
paul_in_nj Created: Mar. 31, 2016
Folks, I have an update here. After my initial troubles and troubleshooting I was still gettign drops from the bluetooth but it was infrequent. Maybe on the order of every 2 days or so. However I only use this while I am driving in my Honda Pilot. I received another update maybe a week or so ago and was a little hesitant based on the previous update. I have to say that th...
Wireless Forum  •
155155 views
0
View profile
Created: Feb 2, 2016
paul_in_nj Created: Feb. 2, 2016
Update 3 So I have waited to post this reply for over a week now. We were going to get snowed in in NJ and I was going to have some time on my hands so I bit the bullet and restored back to the factory settings after backing up all my photos music ringtones etc. Most of the apps and other stufff is stored up in the cloud so this was not as big of a deal as I thought. Anyw...
Wireless Forum  •
347347 views
0
View profile
Created: Jan 21, 2016
paul_in_nj Created: Jan. 21, 2016
Update 2 Well sometimes you get lucky and sometimes it's false hope and the latter is what we have here. The car ride home yesterday was not good as a matter of fact the behavior was kind of comical. I opened up the bluetooth settings tab to watch what was going on and what I saw just made me laugh. I went to the page that shows the settings for the active connection (in ...
Wireless Forum  •
403403 views
0
View profile
Created: Jan 20, 2016
paul_in_nj Created: Jan. 20, 2016
Ok folks so here is an update. After wading though piles of posts I came across one that I had not seen before so I figured I would try it. Here is what I have tried so far: 1) power cycle the phone (turn off and then on) 2) delete and re pair the phone to bluetooth connection in car (by the way this deletes all your contacts stored in your car but not in the phone) 3) ca...
Wireless Forum  •
437437 views
0
View profile
Created: Jan 19, 2016
paul_in_nj Created: Jan. 19, 2016
I recently upgraded to an S6 Edge plus about 10 days ago. I paired this with my 2013 Honda Pilot and everything was working great. I received a software update for the phone over the weekend and now I have the same problem that I had with my old S4. The issue is that when you are on a call and the handsfree is connected in the car, the bluetooth connection will drop and t...
Wireless Forum  •
489489 views
View profile
Created: Dec 6, 2006
paul_in_nj Created: Dec. 6, 2006
I have recently picked up a standard HD receiver (H20-600) to add to my HR20 and H10 setup. When I watch any of the HD channels I hear (pops) coming from the audio. I am not sure if its signal drop out or not. The H20 is connected to the TV via an HDMI cable as is my HR20. I have tested several scenarios to try and find the cause. First I checked the signal strength of th...
DIRECTV Forum  •
198198 views
View profile
Created: Mar 31, 2016
paul_in_nj Created: Mar. 31, 2016
Folks, I have an update here. After my initial troubles and troubleshooting I was still gettign drops from the bluetooth but it was infrequent. Maybe on the order of every 2 days or so. However I only use this while I am driving in my Honda Pilot. I received another update maybe a week or so ago and was a little hesitant based on the previous update. I have to say that th...
Wireless Forum  •
155155 views
0

Uploaded Images for paul_in_nj

No images available.