• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 16, 2015
dolphin817 Created: Dec. 16, 2015
I want to change my username. Can I do that?
Wireless Forum  •
9292 views
View profile
Created: Dec 15, 2015
dolphin817 Created: Dec. 15, 2015
I would like to edit an old post, but I don't see an edit button. Is it possible to edit an old post?
Wireless Forum  •
131131 views
View profile
Created: Dec 16, 2012
dolphin817 Created: Dec. 16, 2012
I called up customer service, and they took care of it. The rep verified that the icon is a VM icon. She thought it was some glitch in the system. It's gone now, and my $2 has been credited to my account. Thanks AT&T.
Wireless Forum  •
1,9311931 views
0
View profile
Created: Dec 15, 2012
dolphin817 Created: Dec. 15, 2012
Here is a photo of the phone with icon (to the right of the "3G" icon): http://i1241.photobucket.com/albums/gg502/RisingSun96815/DSC04770_zps1e20b4ed.jpg
Wireless Forum  •
1,9991999 views
0
View profile
Created: Dec 15, 2012
dolphin817 Created: Dec. 15, 2012
Huawei U2800A
Wireless Forum  •
2,0172017 views
0
View profile
Created: Dec 15, 2012
dolphin817 Created: Dec. 15, 2012
I had an icon on my phone (a blue envelope with green talk cloud) which I believed to be a voicemail icon. I also had a message telling me I had a VM. So I dialed the number, spent $2, but I don't have any voice messages. Do I have the wrong icon, or what's going on here?
Wireless Forum  •
2,0472047 views
View profile
Created: Dec 16, 2012
dolphin817 Created: Dec. 16, 2012
I called up customer service, and they took care of it. The rep verified that the icon is a VM icon. She thought it was some glitch in the system. It's gone now, and my $2 has been credited to my account. Thanks AT&T.
Wireless Forum  •
1,9311931 views
0
dolphin817 has no activity.

Uploaded Images for dolphin817