• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 27, 2012
graemepayne Created: Dec. 27, 2012
THANKS! Making this change immediately fixed the problem. Old POP server: postoffice.worldnet.att.net:995 (what they gave me at sign-up, a couple of years ago) New POP server: inbound.att.net:995 (as suggested by lopcroix ) Gee, it would be nice if AT&T actually communicated changes like this to to customers. Having it easy to find in the online help would be nice, a well...
Internet Forum  •
11,60811K views
0
View profile
Created: Dec 14, 2012
graemepayne Created: Dec. 14, 2012
I use GMAIL for almost all of my personal and business email. Part of the reason is that GMAIL can collect messages, using the POP protocol, from all of my other accounts. This has been working fine with @att.net (hosted by Yahoo!) for over 10 months. Early on 11 December 2012 -- the day after Google implemented "STRICT SSL" checking in GMAIL -- GMAIL started getting erro...
Internet Forum  •
11,87011K views
graemepayne has no accepted solutions.
graemepayne has no activity.

Uploaded Images for graemepayne

No images available.