• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 2, 2012
ecwc168 Created: Dec. 2, 2012
After resetting 2Wire back to factory defaults and open DMZplus mode. The VPN is not connecting. I have been using this VPN for few years and travel to many companies/places with my NB and I don't have this problem before switching to U-verse.
U-verse Forums  •
2,4112411 views
0
View profile
Created: Dec 2, 2012
ecwc168 Created: Dec. 2, 2012
I just use Window7 preload VPN and my wife's NB uses Cisco Anyconnect VPN client. Both VNP don't connect. Thanks.
U-verse Forums  •
2,4472447 views
0
View profile
Created: Dec 1, 2012
ecwc168 Created: Dec. 1, 2012
Hi SomeJoe, My window7 VPN fails to work after installing U-verse 2Wire 3600HGV-B. I recently switched from ATT DSL to U-verse Internet and was provided with a 2Wire 3600HGV-B. I can not connect to my company's VPN. After gone thru 2wire's support page "VPN Connectivity and Troubleshooting", tried DMZPlus mode, verified IP scheme. VPN is still not connect. From the suppor...
U-verse Forums  •
2,4792479 views
0
ecwc168 has no accepted solutions.

Uploaded Images for ecwc168

No images available.