• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Feb 26, 2014
Nwilb832 Created: Feb. 26, 2014
I just forced the update on my s4 like for the last 4.3 update. Installing now.
Wireless Forum  •
9,5709570 views
0
View profile
Created: Nov 20, 2013
Nwilb832 Created: Nov. 20, 2013
I appreciate your help again Sadath. I just installed the new Dvr, so far so good
U-verse Forums  •
15,06515K views
0
View profile
Created: Nov 19, 2013
Nwilb832 Created: Nov. 19, 2013
Just stopped by the house at lunch and turned it on and there it is again red X and 2 grey dots under it. I didnt have time to bother with it at lunch but that seems like hardware to me. It just started this week I havent had these issues before but it looks like its happening every day now. The DVR is a few years old U-verse TV Receiver with DVR Model Number: VIP1225 Man...
U-verse Forums  •
15,11915K views
0
View profile
Created: Nov 19, 2013
Nwilb832 Created: Nov. 19, 2013
2 times this week I have gotten the red X on screen when I get home from work to turn on the tv. The first time I just powered off the DVR and restarted and it all rebooted. But, last night I unplugged it, reset it, it did the gear screen and it looked like it was downloading or updating something then it would just go right back to the red x when it was done. Finaly afte...
U-verse Forums  •
15,13515K views
0
View profile
Created: Nov 15, 2013
Nwilb832 Created: Nov. 15, 2013
The install went much smoother than the last one did on my S4.
Wireless Forum  •
6,4766476 views
0
View profile
Created: Jul 24, 2013
Nwilb832 Created: Jul. 24, 2013
Great glad other people are able to get their updates too now. @iUmair I agree I think it has more to do with powering down and removing the battery. Aug 7 just happened to be the next date I could use to try the update. The date could be whatever each person can use next.
Wireless Forum  •
9,6439643 views
0
View profile
Created: Jul 23, 2013
Nwilb832 Created: Jul. 23, 2013
Ok finally able to activate the update. I changed the date to August 7th. Then turned the phone off. Took the battery out. Put it all back together restarted with the phone still set to August 7th then tried the update and it started downloading finally. Not sure which part actually got it going finally but the only new steps I had done is turning the phone off after chan...
Wireless Forum  •
9,7679767 views
0
View profile
Created: Jul 19, 2013
Nwilb832 Created: Jul. 19, 2013
Haven't done factory reset yet, hoping for that to be the last resort
Wireless Forum  •
10,28110K views
0
View profile
Created: Jul 19, 2013
Nwilb832 Created: Jul. 19, 2013
Same issue here I set the date ahead all the way to July 28th and I still cannot get the update. Tried it on WiFi and on the Network. Nothing.
Wireless Forum  •
10,30410K views
0
View profile
Created: Jul 23, 2013
Nwilb832 Created: Jul. 23, 2013
Ok finally able to activate the update. I changed the date to August 7th. Then turned the phone off. Took the battery out. Put it all back together restarted with the phone still set to August 7th then tried the update and it started downloading finally. Not sure which part actually got it going finally but the only new steps I had done is turning the phone off after chan...
Wireless Forum  •
9,7679767 views
0
Nwilb832 has no activity.

Uploaded Images for Nwilb832

No images available.