• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 30, 2012
GrandSport96 Created: Oct. 30, 2012
The IPN330HD is set to "surround mode" this is when the problem occurs on a HD channel when switched to "Stereo" no issue, but no surround sound either. The Onkyo switches from "TV Logic" when in surround mode to "THX Cinema" since the HDMI from the IPN330HD is into the HDMI on the Onkyo is "Auto Detect" When in "surround mode" on the STB I have manually changed all the s...
U-verse Forums  •
3,7813781 views
0
View profile
Created: Oct 30, 2012
GrandSport96 Created: Oct. 30, 2012
So this thread has been here for some time, but I just installed a new set up with a Onkyo NX-818 and Sharp TV. I have the Cisco IPTV reciever and like everyone else, when recieving the 2.X during commericals or on a HD channel that is not 5.1 I get the Audio Cut out and Pauses. I realize the work around is to give up surround sound and put the STB in Stereo mode but afte...
U-verse Forums  •
3,7873787 views
0
GrandSport96 has no accepted solutions.
GrandSport96 has no activity.

Uploaded Images for GrandSport96

No images available.