• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 4, 2012
sgribber Created: Dec. 4, 2012
I was able to solve the problem by making the IP adress of my printer *static and then 'adding' a new printer. The existing printer profile would not refresh and or recognize the printer for whatever reaason. thank you to everyone for your suggestions.
U-verse Forums  •
2,7762776 views
0
View profile
Created: Dec 3, 2012
sgribber Created: Dec. 3, 2012
I have a network printer that I can't seem to connect to. My setup is the following... Mac plugged into the U-Verse Modem/Router NVG510. Printer is also plugged into the modem via ethernet cable. When I try to print, I get the following message "Looking for printer...printer offline". When I click 'Printer Settings", my browser opens and tries to resolve to the following ...
U-verse Forums  •
2,8422842 views
View profile
Created: Dec 4, 2012
sgribber Created: Dec. 4, 2012
I was able to solve the problem by making the IP adress of my printer *static and then 'adding' a new printer. The existing printer profile would not refresh and or recognize the printer for whatever reaason. thank you to everyone for your suggestions.
U-verse Forums  •
2,7762776 views
0
sgribber has no activity.
Activity Feed for sgribber

Uploaded Images for sgribber