• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Apr 12, 2012
w_h Created: Apr. 12, 2012
Wow, changed my filter configuration and am now downloading around 10 mbps, and getting almost 1 up.
U-verse Forums  •
5,5685568 views
0
View profile
Created: Apr 11, 2012
w_h Created: Apr. 11, 2012
Broadband Status Downstream Sync Rate (kbps) 1787 Upstream Sync Rate (kbps) 288 Downstream and Upstream Statistics Downstream Upstream SN Margin (dB) 6.0 9.2 Line Attenuation (dB) 71.0 44.2 Output Power(dBm) 18.5 10.8 Errored Seconds 1627 139 Loss of Signal 0 0 Loss of Frame 0 0 FEC Errors 0 0 CRC Errors 4465 160
U-verse Forums  •
5,5745574 views
0
View profile
Created: Apr 10, 2012
w_h Created: Apr. 10, 2012
Yesterday I switched from Elite dsl to U-verse max (12 Mbps). Ran a speed test and only hit a max of 2 mbps if im lucky, and average around 1.6 with my wired pc. Uploading only .25 mbps and doesnt really change. Ran a ping test and had 0% packet lose, 0 ms jitter and a ping of 26 which is great. I only have the U-verse internet. Nothing else is connected or running. Im us...
U-verse Forums  •
5,6435643 views
View profile
Created: Apr 12, 2012
w_h Created: Apr. 12, 2012
Wow, changed my filter configuration and am now downloading around 10 mbps, and getting almost 1 up.
U-verse Forums  •
5,5685568 views
0

Uploaded Images for w_h

No images available.