• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 23, 2013
johndandison Created: Dec. 23, 2013
I have rebooted the RG, a few times in fact. I'll send a PM to have them check it out, thanks for the tip!
U-verse Forums  •
350350 views
0
View profile
Created: Dec 22, 2013
johndandison Created: Dec. 22, 2013
I posted this over at dslreports, thought perhaps someone here may know the answer. I got U-Verse Power + U450 TV installed a couple of weeks ago. It's been pretty good for the price, but the upstream seems to be consistently low. The gateway is reporting these numbers for aggregated link speeds: Bonded Downstream Rate 55218 Bonded Upstream Rate 6071 But I'm usually seein...
U-verse Forums  •
399399 views
View profile
Created: Jun 21, 2012
johndandison Created: Jun. 21, 2012
I too am seeing this issue - the WeatherFlow app (updates the live tile with current weather at current location) started showing Akron a couple of weeks ago. Since then, correct location services are way spotty. I'm in Charlotte, NC. For what it's worth, I'm using the Micro SIM out of an iPhone 4, reprovisioned by ATT for my phone. Battery life doesn't seem to affect thi...
Wireless Forum  •
5,6995699 views
0
johndandison has no accepted solutions.
johndandison has no activity.

Uploaded Images for johndandison