• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 16, 2015
EJCARTER61 Created: May. 16, 2015
Thanks Jeffer. Ive got Malwarebytes on mine and I got nothing. Is there not a way to determine which device on my network has a specific address? AT&T sent the IP adress thats got the problem. I just dont know how to match that to a particular device. Thanks
U-verse Forums  •
467467 views
0
View profile
Created: May 16, 2015
EJCARTER61 Created: May. 16, 2015
I received the following email from AT&T. It seems legit but I dont know how to identify the computers attached to my internet connection. Anyone? Dear E, AT&T has received information indicating that one or more devices using your Internet connection may be infected with malicious software. Internet traffic consistent with a malware infection (“kovter”) was observed on M...
U-verse Forums  •
485485 views
View profile
Created: Jan 19, 2012
EJCARTER61 Created: Jan. 19, 2012
When I'm using the micro cell people say they can't understand what I say or it cuts in & out, yet I can hear them fine, The only thing I've gotten from tech support is that the micro cell needs to be set in priority mode. I've got a AT&T 2wire modem/router w/the fastest speed DSL offered. Anyone have suggestions/instructions?
Wireless Forum  •
916916 views
EJCARTER61 has no accepted solutions.

Uploaded Images for EJCARTER61

No images available.