• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

{{messageTitle}}

{{category}} {{replyCount}} {{newCount}} {{viewCount}}
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 16, 2015
Myrona Created: Aug. 16, 2015
I'm not sure which update was recently rolled out... but the google app has changed. And so has the ability to save images to the device. This must be a easy question.... but how does one save images now instead of going to actual webpage and trying to find the image instead of saving it directly from the google search app/bar. I'm sure the 5.1.1. will roll out soon but i...
Wireless Forums  •
120120 views
View profile
Created: Aug 20, 2013
Myrona Created: Aug. 20, 2013
I updated my software on my phone more than a week ago but suddenly this afternoon I am receiving a message everytime I accidently put in my 4 numbered password in (I never get it right the first time) saying: You have incorrectly attempted to unlock the phone 1 times. After 4 more unsuccesful attempts, the phone will be reset to factory settings and all data will be lost...
Wireless Forums  •
4,8424842 views
View profile
Created: Feb 17, 2012
Myrona Created: Feb. 17, 2012
I'm in Boston and ever since 5pm tis afternoon, my phone has not been getting 4G LTE service. I'm in an area where there is a strong coverage... so I'm not sure whats going on here. Has there been some issues with the coverage or could it be my phone?
Wireless Forums  •
223223 views
View profile
Created: Jan 23, 2012
Myrona Created: Jan. 23, 2012
Thanks so much - that helped a lot!
Wireless Forums  •
1,8541854 views
0
View profile
Created: Jan 23, 2012
Myrona Created: Jan. 23, 2012
This might appear to be a simple question... but can't seem to find any definite answers on this... From what I can gather, the 4G LTE newtorks operate on different frequencies in some countries (i.e. USA vs Australia). So, I assume that if I took my skyrocket to Australia it won't work on the 4G lte network there... but what network would it work on - 4G or 3G or will it...
Wireless Forums  •
1,8811881 views
View profile
Created: Jan 20, 2012
Myrona Created: Jan. 20, 2012
My account is already set up so I don't think I need to register again. Its just saying I should apply for my discounts through myAT&T - that's all as I'm not apart of a business plan. But I did go ot the store where I opened my account and gave them my work details. Though, I did have a question - when will I see this online through myAccount? I know it takes a couple of...
Wireless Forums  •
2,5142514 views
0
View profile
Created: Jan 15, 2012
Myrona Created: Jan. 15, 2012
Thanks for the reply, Yeah - I did that actually to double check whether I was eligible (because my company's FAN number wasn't coming up on My AT&T). They did send me an email but I couldn't login and/or register on the business center website because my account is considered a consumer account - and informed me to register through My Account. I was just curious how to d...
Wireless Forums  •
2,5992599 views
0
View profile
Created: Jan 15, 2012
Myrona Created: Jan. 15, 2012
When I went in to get my new phone, I was told I could get an employee discount because I work for a large company that offered the service. However, when I got my first bill, this discount wasn't applied. First, should discounts appear on the first bill after signing up? Second, I went online and saw that you can register for these discounts online. I put my email in and...
Wireless Forums  •
2,6092609 views
View profile
Created: Jan 14, 2012
Myrona Created: Jan. 14, 2012
I'm curious about this, not that I'm worried (unless I should be) as I got my phone from an AT&T store. But is the AT&T logo on all their phones - cos my skyrocket didn't have one while I know others who got one, have it. Not that I'm complaining... I hate when people brand their phones... keeps me from unfair criticism on which phone carrier I'm with, but just curious. C...
Wireless Forums  •
222222 views
View profile
Created: Jan 13, 2012
Myrona Created: Jan. 13, 2012
Someone must have had a similar issue, no? Any suggestions??? Is it Accuweather, Samsung, AT*T, a combination of all of them or what???
Wireless Forums  •
1,5551555 views
0
View profile
Created: Jan 12, 2012
Myrona Created: Jan. 12, 2012
I don't know whether this is a real serious issue or not, but its really seriously giving me the {word filter evasion} I've tried everything to get the Accuweather live wallpaper to work... I've had wifi on/off, GPS on/off and still it doesn't update (live wallpaper that is - the accuweather widget works fine). I've got the wallpaper to update every 1/2 hour but its not d...
Wireless Forums  •
1,5911591 views
Myrona has no accepted solutions.
Myrona has no activity.
Activity Feed for Myrona

Uploaded Images for Myrona

No images available.