• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 10, 2016
kevitivity Created: May. 10, 2016
It looks like turning off IPv6 may have done the trick. No reboot in over a week! Time Since Last Boot 7 days 14:25:34
U-verse Forums  •
307307 views
0
View profile
Created: May 4, 2016
kevitivity Created: May. 4, 2016
Thank you both. It looks like it only reboots about once a day. We only have internet, no TV service. And the router is in a cool, well ventelated space. We do lose internet conectivity when the router reboots, but it comes right back up after a about a minute. This affects both wired and wireless users. I've disablef IPv6 and will see how it goes. Other than this small i...
U-verse Forums  •
362362 views
0
View profile
Created: May 2, 2016
kevitivity Created: May. 2, 2016
Our U-verse router, model 3800HGV-B) reboots at least once a day. I I'm able to verify that it's rebooting by looking at the "Time Since Last Boot" in the routers "System info" page. We can also hear the router reboot as it makes an audable click as it powers off and on. Anyone have any ideas? Thank you.
U-verse Forums  •
426426 views
kevitivity has no accepted solutions.
kevitivity has no activity.
Activity Feed for kevitivity

Uploaded Images for kevitivity

No images available.