• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Nov 12, 2011
Kidfresh1 Created: Nov. 12, 2011
Returned the Microcell and it worked. However, last night had a storm in California and its back down again.
Wireless Forum  •
1,0611061 views
0
View profile
Created: Nov 12, 2011
Kidfresh1 Created: Nov. 12, 2011
I live in Redondo Beach, Ca. Last night I connected my Microcell and it worked. I woke up this morning to a blinking 3G light. The power, Ethernet, and GPS are all SOLID. We had a lot of rain in the middle of the night. I disconnected the power cord and plugged it back in. Still not working. Deactivated and activated Microcell. Still not working. I have waited about 90 min...
Wireless Forum  •
697697 views
View profile
Created: Nov 11, 2011
Kidfresh1 Created: Nov. 11, 2011
My Microcell will not connect to the internet. The Power and GPS lights are solid. However, the Ethernet and 3G lights continues to blink. I have disabled the Firewall and followed the instructions sent to me from At&t. Changed ethernet cables, placed Microcell next to window, updating settings in modem, and still cannot get the Ethernet light SOLID. I have the Motorola S...
Wireless Forum  •
1,0991099 views
Kidfresh1 has no accepted solutions.
Kidfresh1 has no activity.
Activity Feed for Kidfresh1

Uploaded Images for Kidfresh1

No images available.