• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Sep 12, 2011
antbfletch Created: Sep. 12, 2011
Using the composite cables seemed to help alot..Thanks!
U-verse Forums  •
731731 views
0
View profile
Created: Sep 11, 2011
antbfletch Created: Sep. 11, 2011
I could try red white yellow.
U-verse Forums  •
766766 views
0
View profile
Created: Sep 11, 2011
antbfletch Created: Sep. 11, 2011
Yes, it is on all my TVs.The audio is on stereo. I have been back and forth with settings. No difference. Box is connected with TV with coaxial cable.
U-verse Forums  •
786786 views
0
View profile
Created: Sep 11, 2011
antbfletch Created: Sep. 11, 2011
Some of my channels have poor audio quality on them. I don't really know how to describe it. It almost is like a whistling sound,especially when some says an "s" in a word. Very annoying and really hard to listen to. Any suggestions?
U-verse Forums  •
798798 views
antbfletch has no accepted solutions.
antbfletch has no activity.
Activity Feed for antbfletch

Uploaded Images for antbfletch

No images available.