• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Mar 23, 2011
erwinem Created: Mar. 23, 2011
Thank you. That worked. Does that mean my network was NOT secure before?
U-verse Forums  •
1,7941794 views
0
View profile
Created: Mar 20, 2011
erwinem Created: Mar. 20, 2011
Unfortunately I don't get it. It does say wireless security is enabled. My network looks unlocked when compared to others. See picture. file:///Users/michaelerwine/Desktop/Screen%20shot%202011-03-20%20at%201.39.24%20PM.png
U-verse Forums  •
1,8821882 views
0
View profile
Created: Mar 18, 2011
erwinem Created: Mar. 18, 2011
I don't see a "lock" on my network (I have a MAC). Does that mean it is NOT secure? I thought the technician had set up a WEP password. If I need to set up my password, how do I do it? Thanks.
U-verse Forums  •
1,9571957 views
erwinem has no accepted solutions.
erwinem has no activity.
Activity Feed for erwinem

Uploaded Images for erwinem

No images available.