• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Feb 3, 2011
yellowsubroutine Created: Feb. 3, 2011
Yes, it's the C3-00, and that answers my question. I didn't know Edge was a data only protocol. Thanks for the help.
Wireless Forum  •
2,6002600 views
0
View profile
Created: Feb 2, 2011
yellowsubroutine Created: Feb. 2, 2011
I have an unlocked Nokia C3 and have had some problems setting it up correctly with the AT&T network. When the phone is unused, the "E" Edge status icon is on the screen, but if I make a phone call, a line goes through the "E". Does this mean that the Edge is not working correctly with the settings I have on it? I drew a picture of what it looks like during a phonecall.
Wireless Forum  •
2,6502650 views
yellowsubroutine has no accepted solutions.
yellowsubroutine has no activity.
Activity Feed for yellowsubroutine

Uploaded Images for yellowsubroutine

No images available.