• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jan 4, 2014
Bluesjam Created: Jan. 4, 2014
Thank you Geekboy & aviewer for your help. I got the netgear 3000 and it works great. Thanks for your help. I knew this was the place to go to fix my problem.
U-verse Forums  •
699699 views
0
View profile
Created: Jan 2, 2014
Bluesjam Created: Jan. 2, 2014
I saw from other Google searches that was the preferred extender. I was just going to stop by the store and buy one but I wanted to do the correct thing and ask you guys first. Will pick one up and report back soon.
U-verse Forums  •
783783 views
0
View profile
Created: Jan 2, 2014
Bluesjam Created: Jan. 2, 2014
To address both reply's, and thanks for both. I went to the RG toolbox and all my settings were just like the ones you posted. I didn't understand about changing to b or g channels. Looks like mine was on channel 11. The Den and the Kitchen is the farest away from the RG about 66 feet away and yes there is a microware and the corless phone in that room. I never got great ...
U-verse Forums  •
795795 views
0
View profile
Created: Jan 2, 2014
Bluesjam Created: Jan. 2, 2014
My current problem is that my Wifi signal isn't as strong in some parts of my house as they were in the past. Here's what I have. I believe I have a RG 2wire 3801. I have 6 wired TV's, 1 wireless TV, 4 Apple TV's, 2 iPad's & 2 iPhones and also I have a Uverse land phone line. Also have one desktop computer. My internet speed is 18m. Overall all of that works well. Do have...
U-verse Forums  •
833833 views
View profile
Created: Jan 30, 2012
Bluesjam Created: Jan. 30, 2012
Thanks, that's great info. I'll buy the switch tonight as I'm going to hook up tomorrow.
U-verse Forums  •
3,5693569 views
0
View profile
Created: Jan 30, 2012
Bluesjam Created: Jan. 30, 2012
I have 6 TV's hooked up via cable or ethernet cable to my RG. Everything works great. I also have voice and internet to the RG. I'm installing a new Sony XBR TV in my formal living area so I ordered a wireless receiver. I haven't even opened the box yet. I was talking to my IT girl and she said that the wireless receiver requires something to plug into the RG. All of my p...
U-verse Forums  •
3,5763576 views
View profile
Created: May 31, 2011
Bluesjam Created: May. 31, 2011
It seams like everytime I watch something on On Demand HD and we either Fast Forward or Reverse we will lose the sound on and off for the rest of the show or movie. If I go to the SD program it doesn't do it, but I want to watch the HD version. Is there a fix for this?
U-verse Forums  •
713713 views
View profile
Created: May 29, 2011
Bluesjam Created: May. 29, 2011
Thanks, will let me check it out.
U-verse Forums  •
448448 views
0
View profile
Created: May 29, 2011
Bluesjam Created: May. 29, 2011
I have a TV that has a good picture on the TV channels but the picture when watching a recording looks bad. Can I take a STB from another room and move it to this TV just to check everything out with another STB?
U-verse Forums  •
459459 views
View profile
Created: May 27, 2011
Bluesjam Created: May. 27, 2011
Installer said that I have a 32 meg incoiming line to my house. I can see from the RG Tool Box that it does have 32 meg incoimng and I can get 4 HD streams. I did it last night with no problem.
U-verse Forums  •
460460 views
View profile
Created: May 27, 2011
Bluesjam Created: May. 27, 2011
Well the Erternet port on the back of the STB are not just for an incoimg signal to the STB. I pluged in both of my Apple TV2's in the STB in each room and they latched on to iTunes, my Library was there and the internet connection to Itunes store was there. I went back to the RG and looked on the device page and saw where they "were" listed when they were wireless and th...
U-verse Forums  •
336336 views
0
View profile
Created: May 25, 2011
Bluesjam Created: May. 25, 2011
I haven't had any viewing problems. My installer told me and I see from the RG Tool Box that I have a 32 meg line to the house. I have no problems with 3 HD streams at one time. I have not tryed to do 4 HD streams yet, but I will.
U-verse Forums  •
211211 views
0
Bluesjam has no accepted solutions.
Bluesjam has no activity.
Activity Feed for Bluesjam

Uploaded Images for Bluesjam