• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 13, 2011
jp04 Created: Jul. 13, 2011
Thank you I will do that right now and will gladly post the results....
U-verse Forums  •
2,1352135 views
0
View profile
Created: Jul 13, 2011
jp04 Created: Jul. 13, 2011
This morning, my att uverse tv service was very slow. So, I went to the menu and chose 'reset' and since then it's been nothing but trouble... Everytime the box is reset it looks as though everything is working correctly.... the system loads and the power light is solid green and the link light and the hd light (blue) are on. The system goes through the motions of attempt...
U-verse Forums  •
2,1402140 views
View profile
Created: Oct 4, 2010
jp04 Created: Oct. 4, 2010
Yesterday afternoon the tv service froze on our main STB with the DVR. TV was still working on other non DVR boxes. Earlier this morning was able to get television service at the main STB after doing a disaster recovery reset. I expected the recordings to be erased (this is our fourth DVR since March '10) but shortly after service was restored the red light on the STB tha...
U-verse Forums  •
481481 views
jp04 has no accepted solutions.
jp04 has no activity.
Activity Feed for jp04

Uploaded Images for jp04

No images available.