• Favorite forums
View profile
Created: Jun 11, 2012
MadDogMike Created: Jun 11, 2012
YES, I am having the exact same problem! I have a property that I've been renting out for over 3 years, and tenants have always had AT&T DSL. They moved out and I plan to use the property now, and now AT&T says I can't get DSL at this address. Hello, we've had DSL at that address for 3 years! Now they have the ports capped. The thing is, they're not letting anyone get DSL...
Internet Forums  •
565565 views
View profile
Created: Jul 27, 2010
MadDogMike Created: Jul 27, 2010
Good points, you're all correct.
U-verse Forums  •
4,8414841 views
View profile
Created: Jul 27, 2010
MadDogMike Created: Jul 27, 2010
If that were the case it wouldn't resolve on any ISP. It works fine on any ISP I've tried except AT&T U-verse. In fact if I change my DNS servers to bypass AT&T's, it works just fine. The issue is with AT&T's cache timeout, not that of my host.
U-verse Forums  •
4,8414841 views
View profile
Created: Jul 27, 2010
MadDogMike Created: Jul 27, 2010
Wow, first I hear 24 hours, then 48, now it's up to 72. Apparently it's not the same for any ISP since other ISP's are resolving correctly.
U-verse Forums  •
4,8414841 views
View profile
Created: Jul 27, 2010
MadDogMike Created: Jul 27, 2010
I recently changed hosts for my business website. This required changing the nameservers for my domain. It's been about 24 hours, and through my U-verse account here in Atlanta, the domain still brings up my old host. (Yes I have tried different browsers and cleared the caches on all of them.) If I connect using another ISP, like my neighbor's or with my Sprint phone, the...
U-verse Forums  •
4,8414841 views
MadDogMike has no accepted solutions.
MadDogMike has no activity.
Activity Feed for MadDogMike

Uploaded Images for MadDogMike

No images available.