• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 6, 2009
Logankb Created: Oct. 6, 2009
Thanks for the help you guys, one last question though. How common is the problem I'm having, like with other people? Is this a rare thing or does it happen to a lot of people?
U-verse Forums  •
2,5562556 views
0
View profile
Created: Oct 5, 2009
Logankb Created: Oct. 5, 2009
I tired the reset where I unplug the power for 30 seconds, but no luck there. Is there really no other way to save my recordings?
U-verse Forums  •
2,5562556 views
0
View profile
Created: Oct 5, 2009
Logankb Created: Oct. 5, 2009
All my U-verse boxes work except for the main DVR box, I tried to reboot it and do what te tech support person called a "static reset" or something. What happens is the box seems to be on a constant reboot cycle. It shows the 3 dots on the screen and has a blinking power light, then the light goes solid and the TV says "no signal". I REALLY don't want to reformat as I have...
U-verse Forums  •
2,5562556 views
Logankb has no accepted solutions.

Uploaded Images for Logankb

No images available.