• Favorite forums
  • My badges
View profile
Created: Nov 19, 2014
okaussie_1 Created: Nov 19, 2014
As I posted in another post, my fix for the problem is to recreate the user profile including the password. I used the current password and now everything is back to normal. I spent over 30 minutes on the phone today with level one tech support, which was no help, only to fix the problem myself while they had me on hold. Seems their servers blew away the profiles and pass...
U-verse Forums  •
306306 views
Preview post
View profile
Created: Nov 19, 2014
okaussie_1 Created: Nov 19, 2014
After spending 30 minutes on the phone with level one tech support. I figured it out on my own. It seems their servers blew away my passwords. Once I recreated my profile including the current password, I received all my email I have missed during this time. If you guys out there are still having problems when they say it is fixed, consider my fix.. Bill
U-verse Forums  •
216216 views
Preview post
View profile
Created: Nov 19, 2014
okaussie_1 Created: Nov 19, 2014
I have been out of the house this morning and just got back. Checked my email. Same issues. Maybe yours is fixed but in the Oklahoma City market it is still broke. The last email I got was Monday at 12.53pm Central Standard time. Is it ever going to be fixed??? Are we, as loyal ATT Customers, look elsewhere for a reliable email system??? Bill
U-verse Forums  •
221221 views
Preview post
View profile
Created: Nov 19, 2014
okaussie_1 Created: Nov 19, 2014
Mine is still broke this morning. Hope I don't have any critical emails in limbo at this time. Bill
U-verse Forums  •
247247 views
Preview post
View profile
Created: Nov 18, 2014
okaussie_1 Created: Nov 18, 2014
It has been broke at ATT since sometime this morning. If you read another post you will find that other people, like you, are having the same problem. At the time of this post, I am still having the same problem. No hope in sight at this time that it will be repaired... Bill
U-verse Forums  •
283283 views
Preview post
View profile
Created: Oct 6, 2010
okaussie_1 Created: Oct 6, 2010
I just checked the STB settings. Still in 1080i. Moved it to Standard Definition and left the TV alone. The font remained the same. Put the STB back to 1080i. Still no change in the font size. Bill
U-verse Forums  •
1,4131413 views
Preview post
View profile
Created: Oct 6, 2010
okaussie_1 Created: Oct 6, 2010
My TV is 1080i. I set the STB to 1080i when I received it 18 months ago. The font size was fine until about 2 weeks ago. I rechecked the settings on the STB and found it was still set at 1080i and so was my TV. We were watching it last night and I think the font size increased. It is better to see now. Don't know what to think... Bill
U-verse Forums  •
1,4131413 views
Preview post
View profile
Created: Oct 5, 2010
okaussie_1 Created: Oct 5, 2010
We were able to see the text perfectly well until now. Now it is almost unreadible at the same distance as before. If I change the TV to stretch the screen, the text becomes bigger and easier to read but the downside is that the edges fall off the screen. I have the TV set to 1080i and the STB set to 1080i. That was the initial setup 18 months ago and had no problems.... ...
U-verse Forums  •
1,4131413 views
Preview post
View profile
Created: Oct 4, 2010
okaussie_1 Created: Oct 4, 2010
Have U-Verse for 18 months now no problems but have a question. Is there a way of changing the Font Size??? When I check the info or other options the font is too small to read effectively. I turned the STB off and checked the TV font size and it is fine. I turned the STB back on and checked it and it still has too small of a font. I have a 30 inch Sanyo Vison HDTV. None o...
U-verse Forums  •
1,4131413 views
Preview topic
View profile
Created: Aug 18, 2009
okaussie_1 Created: Aug 18, 2009
I found my driver disk in the trash after my installer left. Installed it to my PC running Windows Server 2008 R2. No good. Installed it on Windows 7 Ultimate x64. No good. Installed it on Windows 7 Ultimate x86. No good. Installed all of the above in compatibility mode for XP . No Good. Windows just won't see that driver. I continued with the Ethernet without problems. S...
U-verse Forums  •
5,0065006 views
Preview post
okaussie_1 has no accepted solutions.
okaussie_1 has no activity.

Uploaded Images for okaussie_1

No images available.