• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Dec 28, 2011
Icebeamer Created: Dec. 28, 2011
Aviewer, I have to tell you I just got off the phone with my father to walk him through this (I live 200 miles away) and there was success!! What I did is walk him through reprogramming his remote because I felt like it just wasn't properly programmed plus I made sure that my parents know to not have anything blocking the IR, and as I told them that my father says well fro...
U-verse Forums  •
2,2492249 views
0
View profile
Created: Dec 26, 2011
Icebeamer Created: Dec. 26, 2011
Wow....thank you so much for taking the time to write all this. I actually followed what you were saying AND understood it! This gives me alot to think about and to relay back to my parents. Thank you again.
U-verse Forums  •
2,3022302 views
0
View profile
Created: Dec 26, 2011
Icebeamer Created: Dec. 26, 2011
I have Uverse at home and every now and again the TV and cable receiver gets out of synch but when I press "OK" like it says on the blue screen everything is fine. So my parents have Uverse and they seem to have a problem where the cable will go on and the TV won't and then when you turn it off, the cable will go off and the TV will turn on. I'm pretty tech savvy but I ca...
U-verse Forums  •
2,3162316 views
View profile
Created: Aug 18, 2010
Icebeamer Created: Aug. 18, 2010
I need help please. My parents have had U-verse (which I ordered for them) for awhile now and I just ordered them high speed internet but said you could have a self install kit sent. Fine...I've done all that with Comcast and figured no problem. It's been 10 days and they have only gotten a letter in the mail saying it was "active". When I check their account on line it s...
U-verse Forums  •
573573 views
Icebeamer has no accepted solutions.

Uploaded Images for Icebeamer

No images available.